Povezane vesti
Lajčak i Fajonova saglasni da Zapadni Balkan treba da ostane visoko na agendi EU
RTS 23.01.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je da je nedelju počeo radnim sastankom sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon. "Obavestili smo jedno drugo o našim nedavnim putovanjima na Zapadni… »
Lajčak: Fajon i ja smo se saglasili da Zapadni Balkan ostane visoko na dnevnom redu EU
Euronews 23.01.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da je počeo nedelju radnim sastankom sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon. "Obavestili smo jedno drugo o našim nedavnim putovanjima na Zapadni… »
Lajčak i Fajon: Ključno da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
N1 Info 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. „Nedelju sam… »
Lajčak sa Fajon: Od ključne je važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
Danas 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. „Nedelju sam… »
Lajčak sa Fajon: Od ključne je važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
Insajder 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. "Nedelju sam… »
Vesti dana »

Devet meseci od pada nadstrešnice: Priveden Momirović, osumnjičen i Vesić
BBC News pre 35 minutajoš 22 povezane

Danas promenljivo, uveče moguće vremenske nepogode, temperatura do 35 stepeni
Danas pre 24 minutajoš 34 povezane

Premijer Macut prisustvovaće obeležavanju Dana sećanja na stradale i prognane u Oluji
Telegraf pre 59 minutajoš 19 povezanih

Novi zemljotres pogodio Kamčatku, mogući cunami talasi u više regiona
Euronews pre 2 satajoš 15 povezanih