Povezane vesti
Lajčak i Fajonova saglasni da Zapadni Balkan treba da ostane visoko na agendi EU
RTS 23.01.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak objavio je da je nedelju počeo radnim sastankom sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon. "Obavestili smo jedno drugo o našim nedavnim putovanjima na… »
Lajčak: Fajon i ja smo se saglasili da Zapadni Balkan ostane visoko na dnevnom redu EU
Euronews 23.01.2023
Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je da je počeo nedelju radnim sastankom sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon. "Obavestili smo jedno drugo o našim nedavnim putovanjima na… »
Lajčak i Fajon: Ključno da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
N1 Info 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. „Nedelju… »
Lajčak sa Fajon: Od ključne je važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
Danas 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. „Nedelju… »
Lajčak sa Fajon: Od ključne je važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi EU
Insajder 23.01.2023
Specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak izjavio je u Briselu da se sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije Tanjom Fajon saglasio da je od ključne važnosti da Zapadni Balkan ostane visoko na agendi Unije. "Nedelju sam… »
Vesti dana »
Vučić u javnom obraćanju: Napad na studente skandalozan, „u piku“ na Autokomandi bilo 16.750 ljudi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Vučić o uhapšenima na protestima: Sutra ću potpisati pomilovanje za 13 lica
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Meloni pod sudskom istragom zbog puštanja na slobodu Libijca: "Neće me ucenjivati, neću dozvoliti da me zastrašuju"
Blic pre 29 minutajoš 1 povezana