Povezane vesti
Pre 6 meseci sam mogla da umrem - za 20 minuta me ne bi bilo! Stanija prvi put pričala o drami zbog estetske korekcije
Mondo 23.01.2023
Stanija Dobrojević voli da izgleda lepo i prati trendove, pa joj estetski zahvati nisu strani, a jedno ulepšavanje ju je umalo koštalo života. Stanija Dobrojević voli da izgleda lepo i prati trendove, pa joj estetski zahvati nisu strani, a jedno… »
(Video) "mogla sam da umrem": Stanija Dobrojević prvi put o paklu koji je prošla: "Gušila sam se, bilo je strašno"
Blic 23.01.2023
Starleta je otvorila dušu za "Blic" o estetskim zahvatima i poslala svim devojkama važnu poruku. Starleta Stanija Dobrojević uvek je javno pričala o korekcijama na svom telu, ali do sada nije otkrila da je prilikom jedne, umalo mogla da umre, jer je… »
Stanija umalo umrla zbog estetskog zahvata! Starleta doživela dramu, otišla na ulepšavanje, a mogla da plati glavom! Ovo se…
Kurir 23.01.2023
Starleta Stanija Dobrojević otvoreno je progovorila o estetskim korekcijama a potom je otkrila, da je zbog jedne umalo mogla da izgubi život. Naime, starleta je otvorila dušu i progovorila o estetskim zahvatima kao i o udvaračima u Americi. - U našoj… »
Vesti dana »
Supruga pretučenog Ilije Kostića za Danas: Operacija je završena, povreda bila takva da je morala da se uradi amputacija
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
„Hoćemo da pokažemo napredak kao tim i u februaru“: Pešić i u „nebitnim“ mečevima želi kompletnu reprezentaciju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Dačić o protestima: Policija uzdržana, ali neće se tolerisati drastično narušavanje javnog reda
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Oteo miroslava miškovića, uzeo milion od otkupa: Glavni grobar klana Miloš Simović je sahranjivao žrtve, a počeo je kao sitni lopov iz zemuna
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Učesnici protesta za odbranu starog Savskog mosta tvrde da su oterali grupu provokatora
Danas pre 6 satijoš 1 povezana