Povezane vesti
Poslušajte novu pesmu Anastasije Ražnatović – „Brani me“: Za potrebe snimanja spota, renovirana napuštena kuća VIDEO
Nova 23.01.2023
Pevačica iznenadila sve svoje obožavaoce. Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović, posle godinu dana pauze, danas je objavila novu pesmu koja nosi naziv “Brani me”. Kao i za svaki spot do sada, Anastasija i njen tim su se potrudili da ceo… »
"Brani me, od mangupa, mafije": Anastasija Ražnatović objavila novu pesmu, a tekst krije misteriju
Blic 23.01.2023
Mlada muzička zvezda Anastasija Ražnatović, posle godinu dana pauze, danas je objavila novu pesmu koja nosi naziv “Brani me”. Kao i za svaki spot do sada, Anastasija i njen tim su se potrudili da ceo scenario i vizuelni identitet budu drugačiji… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije raspravljaju o predlogu budžeta za 2025, sednica počela minutom ćutanja
NIN pre 4 minutajoš 42 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO u drugom krugu s aktuelnim premijerom
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
"Ovo se ne pamti od 90-ih": Podneta krivična prijava zbog prebijanja starijeg Novosađanina
Radio 021 pre 22 minutajoš 12 povezanih
Nova najava RHMZ-a: Narednih dana toplije, a onda sledi obrt! Evo kad nas opet čeka sneg
Mondo pre 3 satajoš 12 povezanih