Povezane vesti
Održana komemoracija profesoru Jovanu Kneževiću: Nagrada najboljem gimnazijskom profesoru nosiće njegovo ime
Telegraf 23.01.2023
Kako je navedeno u saopštenju Foruma beogradskih gimnazija, Jovan Knežević je započeo profesionalnu karijeru 1986. godine u Šestoj beogradskoj gimnaziji, a ostaće upamćen kao višestruko nagrađivani nastavnik i profesor koji je uvek u prvi plan… »
Moj nastavnik Joca: Ovako čuvenog profesora Jovana Kneževića pamti bivša učenica iz njegove prve generacije
Nova 23.01.2023
‘Oni, moji nekadašnji đaci, željni znanja i učenja’, često nas se tako sećao, naš nastavnik Jovan Joca Knežević, pričaju današnji klinci kojima je privatno predavao matematiku. Moja generacija bila mu je prva kada je postao profesor u… »
Da li je smrt profesora Kneževića znak da je u školstvu na delu vladavina loših đaka?
Nova 23.01.2023
Za vikend je iznenada preminuo čuveni profesor matematike u Šestoj beogradskoj gimnaziji, profesor koji je uvek u prvi plan isticao znanje, Jovan Knežević. Ostaće upamćen kao višestruko nagrađivani profesor zbog čega je često bio izložen, pa i… »
Vesti dana »
Blokada suda u Novom Sadu: Stepenice ograđene, tu su i žandarmerija i policija (Blog)
Novi magazin pre 54 minutajoš 25 povezanih
Dačić: Policija veoma tolerantna, ne treba zaboraviti zašto je stariji Novosađanin priveden
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Nemci „udarili“ na Henesa: „Posle debakla u Srbiji, stajao je pored terena kao zbunjena pudlica“
Danas pre 1 satjoš 18 povezanih