Povezane vesti
Posle zvezdana i Miljan se zaleteo na Necu! Svom snagom krenuo da se obračuna sa Lazićem, nastao pravi metež (video)
Kurir 23.01.2023
Rijaliti učesnik Miljan Vračević se nakon Zvezdanovog i Necinog sukoba takođe zaleteo na Necu. Naime, Miljan izrevoltiran Lazićevim ponašanjem zaleteo se kao razjareni bik a obezbeđenje ga jedva zadržalo. - Je**** mu mater, odoh kući večeras. Uzvikivao… »
Nezapamćeni karambol u zadruzi! Zvezdan se zaleteo kao razjareni bik na Necu, zadrugari vrište, obezbeđenje ne zna gde će pre!…
Kurir 23.01.2023
Zvezdan Slavnić ponovo je krenuo na Nenada Lazića Necu, a Anđela Đuričić je skočila da ga brani. - Ne trebaš da skačeš nego da mi kažeš - rekao je Neca. - Priće će oni, nema problema otići će oni, nema rasprave više. Nemoj da mi staješ ispred mene, ne… »
Zvezdan Slavnić doživeo totalno pomračenje: Obezbeđenje ga držao da ne napravi haos, a onda pred svima raskinuo sa Anđelom…
Blic 23.01.2023
Nenad Lazić Neca iznervirao je Zvezdana Slavnića svojim ponašanjem, te je nastao rat na nekoliko frontova. U sukob su se umešali Predrag Lazić Peca i Miljan Vračević, a obezbeđenje je uletelo kako bi sprečilo još veći haos. - Šta ja radim za male pare… »
Vesti dana »
Srpska lista optužuje Rašića da je dobio mandat zahvaljujući glasovima Albanaca
Nedeljnik pre 22 minutajoš 59 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 52 minutajoš 42 povezane
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 47 minutajoš 48 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, ukinute vanredne situacije
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 23 povezane