Povezane vesti
Posle zvezdana i Miljan se zaleteo na Necu! Svom snagom krenuo da se obračuna sa Lazićem, nastao pravi metež (video)
Kurir 23.01.2023
Rijaliti učesnik Miljan Vračević se nakon Zvezdanovog i Necinog sukoba takođe zaleteo na Necu. Naime, Miljan izrevoltiran Lazićevim ponašanjem zaleteo se kao razjareni bik a obezbeđenje ga jedva zadržalo. - Je**** mu mater, odoh kući večeras. Uzvikivao… »
Nezapamćeni karambol u zadruzi! Zvezdan se zaleteo kao razjareni bik na Necu, zadrugari vrište, obezbeđenje ne zna gde će pre!…
Kurir 23.01.2023
Zvezdan Slavnić ponovo je krenuo na Nenada Lazića Necu, a Anđela Đuričić je skočila da ga brani. - Ne trebaš da skačeš nego da mi kažeš - rekao je Neca. - Priće će oni, nema problema otići će oni, nema rasprave više. Nemoj da mi staješ ispred mene, ne… »
Zvezdan Slavnić doživeo totalno pomračenje: Obezbeđenje ga držao da ne napravi haos, a onda pred svima raskinuo sa Anđelom…
Blic 23.01.2023
Nenad Lazić Neca iznervirao je Zvezdana Slavnića svojim ponašanjem, te je nastao rat na nekoliko frontova. U sukob su se umešali Predrag Lazić Peca i Miljan Vračević, a obezbeđenje je uletelo kako bi sprečilo još veći haos. - Šta ja radim za male pare… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Demonstranti bacili farbu ispred Palate pravde (foto,video)
Blic pre 30 minutajoš 16 povezanih

Državni revizor traži razrešenje gradonačelnika Beograda
Bloomberg Adria pre 20 minutajoš 34 povezane

Interventna jedinica policije upravo ulazi u Rektorat pred sastanak na koji je pozvao rektor Madić VIDEO
Nova pre 4 satijoš 14 povezanih

Studenti na protestu Indeks jači od pendreka: Vlast nalogodavac zloupotrebe sile
Beta pre 20 minutajoš 24 povezane