Povezane vesti
Sanja Kužet otkrila tajne vitke linije! Voditeljka smršala 18 kg uz pomoć ove ishrane, a ovaj sport joj pomaže u tome
Kurir 23.01.2023
Voditeljka Sanja Kužet svojevremeno je ispričala na koji način je skinula višak kilograma koji je dobila u trudnoći. - Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, posle šest meseci sam se vratila svojoj liniji. J a… »
Smršala čak 18 kilograma: Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet je izbacila samo jednu namirnicu iz ishrane: "Zbog toga smo…
Blic 23.01.2023
Voditeljka "Zvezda Granda" Sanja Kužet smršala je neverovatnih 18 kilograma, a ne krije na koji način joj je to pošlo za rukom. Sanja Kužet važi za jedno od najlepših TV lica, a nedavno je ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma… »
Vesti dana »
Vučević o nesreći u Novom Sadu: Dešavale su se tragedije i u drugim državama, pa nisu srušile državu
Danas pre 34 minutajoš 34 povezane
Boingov avion pao u Litvaniji: Jedan član posade poginuo, troje povređeno
BBC News pre 21 minutajoš 20 povezanih
Tiktok iznenađenje na izborima za predsednika Rumunije! Proruski kandidat koji kritikuje EU i NATO u drugom krugu s aktuelnim premijerom
Kurir pre 9 minutajoš 14 povezanih
Dačić o Novosađaninu (74) koji je uhapšen tokom blokade suda: „Tri puta je pregledan, nije bilo povreda i sad ispada da ga je neko u policiji pretukao“
Nova pre 34 minutajoš 9 povezanih
U Srbiju ujutru mraz, tokom dana sunčano i toplije, do 12 stepeni
Vesti online pre 1 satjoš 12 povezanih