Повезане вести

Тони Ђерона сумирао првенство света: „Рекао сам екипи да сам поносан на њих!“

Тони Ђерона сумирао првенство света: „Рекао сам екипи да сам поносан на њих!“

Хот спорт 24.01.2023
Јасан је! Рукометна репрезентација Србије завршила је своје учешће на Светском првенству синоћном победом над Холандијом – 32:30. Селектор Орлова, Тони Ђерона сумирао је утиске. – Изгубити голом разлике од Немачке и три од… »
Србија испала са Светског првенства, селектор се одмах огласио! Ђерона све објаснио - ове промене су неопходне за успех!

Србија испала са Светског првенства, селектор се одмах огласио! Ђерона све објаснио - ове промене су неопходне за успех!

Мондо 24.01.2023
Тони Ђерона је одмах после испадања Србије са Светског првенства изнео своје утиске. Тони Ђерона је одмах после испадања Србије са Светског првенства изнео своје утиске. Србија је завршила такмичење на Светском првенству, чудо… »
Ђерона: Ови резултати су победа колектива

Ђерона: Ови резултати су победа колектива

Данас 23.01.2023
Селектор репрезентације Србије Тони Ђерона није сасвим незадовољан учешћем Србије на Светском првенству. „Орлови“ су такмичење завршили победом против Холандије 32:30. Рукометаши Србије нису још обезбедили место у… »
Ђерона: "Ови резултати су победа колектива"

Ђерона: "Ови резултати су победа колектива"

Вечерње новости 23.01.2023
РУКОМЕТАШИ Србије победили су данас селекцију Холандије 32:30 (15:17) у оквиру трећег кола групе 3 Светског првенства у Пољској и Шведској, али нису прошли у наредну фазу такмичења. ФОТО: РСС Желим да честитам својим играчима… »
Победа Србије за крај Светског првенства у рукомету

Победа Србије за крај Светског првенства у рукомету

Данас 23.01.2023
Рукометна репрезентација Србије победом је завршила учешће на Светском првенству. „Орлови“ су надиграли Холандију са 32:30, забележивши пету победу уз само два пораза на читавом турниру. Тај учинак ће бити довољан за… »

Вести дана »