Povezane vesti
Oženio se drugi put, a bivša žena posle razvoda preživela pakao: Misica se borila s depresijom - Bol mi je razarao srce
Mondo 24.01.2023
Daniel Kajmakoski se pre tri godine razveo od makedonske misice Katarine s kojom ima sina, a razvod joj je veoma teško pao. Daniel Kajmakoski se pre tri godine razveo od makedonske misice Katarine s kojom ima sina, a razvod joj je veoma teško pao… »
Misica se posle razvoda skroz slomila: Borila se sa depresijom, on se opet oženio, a evo kako sad izgleda
Kurir 24.01.2023
Pop pevač Daniel Kajmakoski ponovo je stao na "ludi kamen", a pre tri godine se razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske. Kristina se nakon njihovog razvoda borila sa depresijom, a o tome je javno govorila. Прикажи ову… »
Pevač se ponovo oženio, a njegova bivša se borila sa depresijom: Evo kako je manekenka preživela razvod, srce joj je bilo…
Blic 24.01.2023
Pop pevač Daniel Kajmakoski ponovo je stao na "ludi kamen", a pre tri godine se razveo od 13 godina mlađe misice Kristine Dimitrijevske. Kristina se nakon njihovog razvoda borila sa depresijom, a o tome je javno govorila. - Kada voliš, teško… »
Vesti dana »
Uživo U ovim delovima Srbije padaće celu noć; Vozila proklizavaju, obustava saobraćaja do jutra FOTO/VIDEO
B92 pre 32 minutajoš 25 povezanih
ProGlas zahvalio građanima za akciju Zastani Srbijo, traži odgovornost za pogibiju u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 137 povezanih
Goran Ješić za Insajder: Vraćam se u politiku zbog poteza vlasti prethodnih nedelja
Insajder pre 1 satjoš 27 povezanih
"Pozvao me da sednemo sami, tad mi je rekao": Novica Tončev otkrio detalje sa Palmine oproštajne žurke
Mondo pre 1 satjoš 99 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 11 satijoš 43 povezane