Povezane vesti
Sagradila sam kuću i kupila dva automobila! Lidija Vukićević zahvaljujući jednoj seriji zaradila brdo novca
Mondo 24.01.2023
Serija ju je proslavila, o toj ulozi se priča i danas, a Lidija Vukićević je od honorara mogla sebi da obezbedi krov nad glavom. Serija ju je proslavila, o toj ulozi se priča i danas, a Lidija Vukićević je od honorara mogla sebi da obezbedi krov nad… »
Od honorara od kultne serije sazidala kuću: Otkrivena prava istina kako zarađuje Lidija Vukićević, evo odakle joj novac za…
Kurir 24.01.2023
Glumica Lidija Vukićević, koja se proslavila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", ne libi se da javno priča o novcu koji je zarađivala tokom karijere. Ona ima i stan u Beogradu. - Od honorara u seriji " Bolji život" ja sam napravila kuću u… »
Vesti dana »

Mediji: Sudsko veće odlučilo da se ponove izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
N1 Info pre 1 satjoš 4 povezane

Ko je Dragoslav Bokan: Desničar, bivši paravojni vođa i medijski branilac vlasti
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana

Meseci prolaze od tragedije, sud i tužilaštvo u "prepirci": Šta se dešava u slučaju "nadstrešnica"?
Radio 021 pre 2 satajoš 21 povezana

uživo RAT U UKRAJINI Peskov: Datum nove runde pregovora može biti dogovoren sledeće nedelje
Euronews pre 33 minutajoš 29 povezanih

Stravične vesti iz Crne Gore! Vlade Divac doživeo saobraćajnu nesreću
Hello pre 23 minutajoš 16 povezanih