Povezane vesti
Sagradila sam kuću i kupila dva automobila! Lidija Vukićević zahvaljujući jednoj seriji zaradila brdo novca
Mondo 24.01.2023
Serija ju je proslavila, o toj ulozi se priča i danas, a Lidija Vukićević je od honorara mogla sebi da obezbedi krov nad glavom. Serija ju je proslavila, o toj ulozi se priča i danas, a Lidija Vukićević je od honorara mogla sebi da obezbedi krov nad… »
Od honorara od kultne serije sazidala kuću: Otkrivena prava istina kako zarađuje Lidija Vukićević, evo odakle joj novac za…
Kurir 24.01.2023
Glumica Lidija Vukićević, koja se proslavila ulogom Violete u kultnoj seriji "Bolji život", ne libi se da javno priča o novcu koji je zarađivala tokom karijere. Ona ima i stan u Beogradu. - Od honorara u seriji " Bolji život" ja sam napravila kuću u… »
Vesti dana »
Mali u Vašingtonu sa MMF: Srbija bila spremna na šok i nije povećanje cene nafte prebacila na građane
RTV pre 52 minutajoš 34 povezane
SAD vratile 13 brodova koji su pokušali da probiju blokadu Ormuza
Politika pre 37 minutajoš 39 povezanih
Pančevac optužen da je tukao i davio sestru, predložena kazna zatvora
Politika pre 1 satjoš 40 povezanih
Prva bez kvoruma, druga počela nesmetano Skupština završila rad: Nastavak sednice sutra u 10 časova (video)
Blic pre 1 satjoš 80 povezanih
"Poništavanje istorije Beogradskog maratona": Trajaće dva dana, trasa kroz Beograd na vodi - izmene na više od 100 linija
N1 Info pre 37 minutajoš 26 povezanih