Povezane vesti
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Danas 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Insajder 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo treba… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, a obučava militante
N1 Info 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, dok istovremeno obučava militante koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost Minska, rekao je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajincima… »
Vesti dana »
Sastanak Vučića i timova zaduženih za energetsku stabilnost; Rafinerija NIS-a još nije ugašena
Sputnik pre 3 minutajoš 59 povezanih
Vazduh u Srbiji najlošiji u regionu: Zagađenje u Beogradu alarmantno, najgore u Aranđelovcu i Prokuplju
Nedeljnik pre 2 satajoš 12 povezanih
MUP apeluje: Oprez, gusta magla smanjuje vidljivost i otežava saobraćaj - poštujte ova pravila
Euronews pre 39 minutajoš 36 povezanih
Kremlj: Sastanak Putina i Vitkofa počeće za oko pet sati, Rusija želi mir
Sputnik pre 38 minutajoš 28 povezanih
Sve naknade koje isplaćuje PIO fond uvećane koliko i penzije, za 12,2 odsto
Danas pre 34 minutajoš 21 povezana