Povezane vesti
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Danas 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Insajder 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo treba… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, a obučava militante
N1 Info 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, dok istovremeno obučava militante koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost Minska, rekao je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajincima… »
Vesti dana »

Ne kaže se džabe "stara mušterija" - Novak oborio dva rekorda protiv Norija, ali i zabrinuo navijače
Sportske.net pre 38 minutajoš 59 povezanih

"Osećao sam da mi je potreban tretman" Đoković ispričao i šta je rekao Noriju na mreži posle pobede
Dnevnik pre 9 minutajoš 21 povezana

Kad je Bogdanović ušetao u svlačionicu, sve je postalo jasno: Srbija strepi, kapiten čeka dijagnozu
Mondo pre 49 minutajoš 16 povezanih

BBC u fan zoni Evrobasketa: Stopiranje, podrška iz dijaspore i burger na vatri
BBC News pre 9 minutajoš 3 povezane