Povezane vesti
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Danas 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je danas beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, ali i preti
Insajder 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, ali u isto vreme obučava vojnike koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost, izjavio je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajini ovo treba… »
Lukašenko: Ukrajina nudi Belorusiji pakt o nenapadanju, a obučava militante
N1 Info 24.01.2023
Ukrajina je ponudila Belorusiji potpisivanje pakta o nenapadanju, dok istovremeno obučava militante koji predstavljaju potencijalnu pretnju po nacionalnu bezbednost Minska, rekao je beloruski predsednik Aleksandar Lukašenko. „Ne znam zašto Ukrajincima… »
Vesti dana »
Jakovljević: „Sednica Odbora za obrazovanje u službi predizborne kampanje“
Serbian News Media pre 15 minutajoš 35 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 33 povezane
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 51 povezana
Dekan Filozofskog fakulteta: Istraga pokazala da u zgradi nije bilo pirotehničkih i zapaljivih materija
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 23 povezane