Povezane vesti
"Sviđa mi se fudbaler, šest godina je mlađi od mene": Tea Tairović bacila oko na sportistu, progovorila o ljubavnom životu
Blic 24.01.2023
Pevačica Tea Tairović (26) priznala je za domaće medije da joj se sviđa jedan fudbaler kog je zapazila na televiziji. - Solo sam. Morate nekada nekoga negde da upoznate da ne biste bili solo. Ja nemam vremena. Imam jednu simpatiju sa televizije… »
Nemam vremena za dečka, imam simpatiju! Tea Tairović odlepila za sportistima - posle košarkaša bacila oko na fudbalera!
Mondo 24.01.2023
Tea Tairović je već duže sama i objasnila je zbog čega, a otkrila je da joj se dopada jedan mlađi fudbaler kojeg gleda na televiziji. Tea Tairović je već duže sama i objasnila je zbog čega, a otkrila je da joj se dopada jedan mlađi fudbaler kojeg gleda… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Policija i dalje ispred Filozofskog fakulteta. Potresno svedočenje studenta: Policajci me uvukli u lift, privodili
Nova pre 21 minutajoš 19 povezanih

Orlovi u letu, Srbi na nogama: Večeras svi pratimo Jokića, evo i zbog čega!
Kurir pre 11 minutajoš 33 povezane

Novak: Voleo bih barem još jednu priliku da nosim srpski dres pred našom publikom
Sportski žurnal pre 46 minutajoš 63 povezane

Blokbaster u finalu: Siner srušio Feliksa i zakazao okršaj sa Alkarazom! Zvanično: Nemanja Nedović potpisao! (foto)
Hot sport pre 21 minutajoš 26 povezanih