Povezane vesti
"Sviđa mi se fudbaler, šest godina je mlađi od mene": Tea Tairović bacila oko na sportistu, progovorila o ljubavnom životu
Blic 24.01.2023
Pevačica Tea Tairović (26) priznala je za domaće medije da joj se sviđa jedan fudbaler kog je zapazila na televiziji. - Solo sam. Morate nekada nekoga negde da upoznate da ne biste bili solo. Ja nemam vremena. Imam jednu simpatiju sa televizije… »
Nemam vremena za dečka, imam simpatiju! Tea Tairović odlepila za sportistima - posle košarkaša bacila oko na fudbalera!
Mondo 24.01.2023
Tea Tairović je već duže sama i objasnila je zbog čega, a otkrila je da joj se dopada jedan mlađi fudbaler kojeg gleda na televiziji. Tea Tairović je već duže sama i objasnila je zbog čega, a otkrila je da joj se dopada jedan mlađi fudbaler kojeg gleda… »
Vesti dana »

VIDEO Posle napetosti u Kuli trenutno mirno: Interventna razdvaja građane i naprednjake
Radio 021 pre 1 satjoš 31 povezana

Agencija: Preliminarno usvojene primedbe stručne javnosti za prostorni plan za projekat Beograd na vodi
N1 Info pre 30 minutajoš 19 povezanih

Srbija dobila rivala u četvrtfinalu EP: "Orlićima" neće biti lako, Italijani slavili ogromnom razlikom
Mondo pre 55 minutajoš 34 povezane

Rijeka sa dva igrača manje i posle produžetka ostala bez Lige šampiona – podvig Škendije za pamćenje, izbačen bivši prvak Evrope
Nova pre 11 minutajoš 24 povezane

MUP: Među 10 uhapšenih u Novom Pazaru jedan osumnjičeni za izazivanje nacionalne netrpeljivosti
Insajder pre 9 satijoš 44 povezane