Povezane vesti

Selektor Dragan Stojković menja formaciju za meč sa SAD

Danas 24.01.2023
Struktura ekipe primorala selektora Srbije, Dragana Stojkovića, da za meč sa SAD 26. januara (4.00), u Los Anđelesu, promeni formaciju. Tvrdio je šef struke reprezentacije Srbije da ni posle lošeg plasmana na Mundijalu u Kataru neće menjati… »

Piksi pred SAD: Daleko od toga da je utakmica beznačajna

Sport klub 24.01.2023
Podeli : Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, odigraće u sredu u Los Anđelesu prijateljski meč sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država. Selektor Dragan Stojković najavio je da će Orlovi u duelu sa… »

Piksi pred SAD: Daleko od toga da je utakmica beznačajna

N1 Info 24.01.2023
Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, odigraće u sredu u Los Anđelesu prijateljski meč sa reprezentacijom Sjedinjenih Američkih Država. Selektor Dragan Stojković najavio je da će Orlovi u duelu sa Sjedinjenim… »

Piksi pred SAD: „Utakmica jeste prijateljska, ali daleko od toga da je beznačajna!“ (video)

Hot sport 24.01.2023
Jasan je selektor. Fudbalska reprezentacija Srbije, u dosta izmenjeno sastavu, gde je jezgro igrača iz Mozzart Bet Superlige Srbije, odigraće prijateljski meč protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država, 26. januara u Los Anđelesu. Pred ovaj duel… »

Stojković: Želimo da pokažemo dobar fudbal i pobedimo

Dnevnik 24.01.2023
LOS ANĐELES: Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas da će naš nacionalni tim na meču sa Sjedinjenim Američkim Državama ostati veran svom stilu igre, bez obzira na formaciju i imena fudbalera. Utakmica će biti odigrana 26… »

Piksi pred SAD: Verni svom stilu bez obzira na formaciju

B92 24.01.2023
Selektor Srbije Dragan Stojković izjavio je da će naš nacionalni tim na meču sa SAD ostati veran svom stilu igre, bez obzira na formaciju i imena fudbalera. Utakmica će biti odigrana 26. januara od četiri časa po srednjeevropskom vremenu. "S… »

Vesti dana »