Povezane vesti

Najveća solarna elektrana u Srbiji počinje sa radom 1. marta

Blic 24.01.2023
Najveća solarna elektrana u Srbiji "DeLasol", koja se prostire na 17 hektara, spremna je za montažu solarnih panela i planirano je da počne sa radom 1. marta, objavilo je Udruženje obnovljivi izvori energije Srbija. Predviđeno je postavljanje 17.980… »

Udruženje obnovljivi izvori energije: Najveća solarna elektrana u Srbiji počinje sa radom 1. marta

Euronews 24.01.2023
Najveća solarna elektrana u Srbiji "DeLasol", koja se prostire na 17 hektara, spremna je za montažu solarnih panela, objavilo je Udruženje obnovljivi izvori energije Srbija. Glavni izvođač radova na novoj solarnoj elektrani u Lapovu je MT-KOMEX… »

Najveća solarna elektrana u Srbiji počinje sa radom 1. marta

Telegraf 24.01.2023
Predviđeno je postavljanje 17.980 panela. Najveća solarna elektrana u Srbiji "DeLasol", koja se prostire na 17 hektara, spremna je za montažu solarnih panela, objavilo je Udruženje obnovljivi izvori energije Srbija. Glavni izvođač radova na novoj… »

Najveća solarna elektrana u Srbiji počinje sa radom 1. marta

RTV 24.01.2023
BEOGRAD/LAPOVO - Najveća solarna elektrana u Srbiji "DeLasol", koja se prostire na 17 hektara, spremna je za montažu solarnih panela, objavilo je Udruženje obnovljivi izvori energije Srbija. Glavni izvođač radova na novoj solarnoj elektrani u Lapovu… »

U Lapovu 1. marta počinje sa radom najveća solarna elektrana u Srbiji

RTK 24.01.2023
Najveća solarna elektrana u Srbiji „DeLasol“, koja se prostire na 17 hektara, spremna je za montažu solarnih panela i planirano je da počne sa radom 1. marta, objavilo je Udruženje obnovljivi izvori energije Srbija. Glavni izvođač radova na… »

Šarčević novi direktor "Službenog glasnika"

Blic 24.01.2023
Bivši ministar prosvete Mladen Šarčević postavljen je za novog vršioca dužnosti direktora javnog preduzeća "Službeni glasnik". Šarčević će na čelu "Službenog glasnika" zameniti Jelenu Trivan, koja je razrešena na Vladi zbog podnošenja… »

Vesti dana »