Povezane vesti

Favoriti u trci za Oskara „Avatar: Put vode” i „Elvis”

Politika 24.01.2023
LOS ANĐELES- Američka filmska akademija saopštila je danas nominovane za nagrade Oskar koje će biti dodeljene 95. put 12. marta na svečanosti u Los Anđelesu. Na kratkoj svečanosti proglašenja nominacija voditelji Riz Ahmed i Alison Vilijams su… »

Saopšteni kandidati za Oskara: 11 nominacija za "Sve svuda odjednom"

Glas Amerike 24.01.2023
Naučnofantastična komična drama "Sve svuda odjednom" osvojila je najviše nominacija za Oskare - ukupno 11, uključujući onu za najbolji film i četiri glumačke kategorije. Među ostalim ostvarenjima koji se takmiče za glavnu nagradu - najbolji film… »

Objavljene nominacije za Oskara: Elvis i Avatar: Put vode favoriti

Dnevnik 24.01.2023
LOS ANĐELES: Američka filmska akademija saopštila je nominovane za nagrade Oskar koje će biti dodeljene 95. put 12. marta na svečanosti u Los Anđelesu. Na kratkoj svečanosti proglašenja nominacija voditelji Riz Ahmed i Alison Vilijams su… »

Ovi filmovi su nominovani za Oskara 2023: Konkurencija je velika, a u trci je i hit koji je za 2 meseca zaradio 2 milijarde!

Kurir 24.01.2023
Dugo smo iščekivali nominacije za Oskara za 2023. godine, a sada su se Alison Vilijams i Riz Ahmed uključili uživo iz "Academy's Samuel Goldwyn Theatre" i posle dva meseca nagađanja otkrili da li će se favoriti "Top Gun: Maverick", "Avatar: The Way… »

Objavljene nominacije Za Oskara: Film "Sve u isto vreme" ispred "Na Zapadu ništa novo" i "Duhovi ostrva"

Blic 24.01.2023
Američka filmska akademija je danas objavila zvaničan spisak nominacija za Oskara. Film „Sve u isto vreme“ vodi među filmovima nominovanim za 95. dodelu Oskara sa 11 nominacija. Slede „Na Zapadu ništa novo“ i „Duhovi ostrva“ sa po devet… »

Za Oskara su nominovani…

N1 Info 24.01.2023
Američka Akademija filmskih umetnosti i nauka objavila je u Los Anđelesu nominacije za prestižnu nagradu Oskar. Najviše nominacija ima nezavisni naučnofantastični film "Sve u isto vreme" (11), a prate ga nemački antiratni spektakl "Na Zapadu ništa… »

Objavljene nominacije za Oskara: Poznata lica i neverovatna iznenađenja

B92 24.01.2023
Objavljene su nominacije za Oskara 2023, a ceremonija će se održati 12. marta u Los Anđelesu. Kompletan spisak nominovanih pogledajte u nastavku: Najbolji film "All Quiet on the Western Front" "Avatar: The Way of Water" "The Banshees of Inisherin"… »

Objavljene nominacije za Oskara 2023: Ispoštovani favoriti, bez žena u kategoriji „Najbolja režija“

Danas 24.01.2023
Nominacije za filmske nagrade Oskar su konačno pred nama, i kako je najavljivano i predviđano u prethodnim danima, glavni favoriti su … Glumci Riz Ahmed i Alison Vilijams su danas, u utorak 24. janaura, u Semjuel Goldvin Teatru u Kaliforniji… »

Vesti dana »