Повезане вести

Дилејни се летос нудио Партизану, сад чека нови изазов

Дилејни се летос нудио Партизану, сад чека нови изазов

Спорт клуб 24.01.2023
Подели : Малколм Дилејни (33) је могао летос да дође у Партизан. Црно-бели су тражили плејмејкера, довели су Дантеа Егзума, а врло лако је то могао да буде и Американац. Открио је да је причао са бившим саиграчима из Арманија… »
Американац се нудио партзану, па "пецкао" звезду! Плејмејкер хтео код Жељка, причао са Пантером: Знам да бих се уклопио

Американац се нудио партзану, па "пецкао" звезду! Плејмејкер хтео код Жељка, причао са Пантером: Знам да бих се уклопио

Мондо 24.01.2023
Малколм Дилејни потврдио је да је могао летос да дође у Партизан. Малколм Дилејни потврдио је да је могао летос да дође у Партизан. Малколм Дилејни (33) могао је да дође у Партизан летос. Црно-бели тражили су плејмејкера, довели… »
Малколм Дилејни и Партизан? Истина је: "Да су ме позвали... Пантер и Ледеј су хтели да остану у Милану"

Малколм Дилејни и Партизан? Истина је: "Да су ме позвали... Пантер и Ледеј су хтели да остану у Милану"

Спортске.нет 24.01.2023
Амерички плејмејкер Малколм Дилејни гостовао је у подкасту "Урбонас" где је причао о бројним темама, а дотакао се и спекулацијама о његовом евентуалном прелаксу у Партизан које су се појављивале прошле године. Некадашњи… »

Вести дана »