Povezane vesti
Koliko će na Srbiju uticati nove sankcije na rusku naftu i šta da očekujemo posle 5. februara?
Kamatica 24.01.2023
Ovo je zapravo proširena zabrana uvoza ruske sirove nafte, koja je na snazi od petog decembra. Pojedini analitičari smatraju da ova zabrana može da uzrokuje nestašice nafte, ali sagovornici Nova.rs za Srbiju, ipak, imaju optimističnija očekivanja. Iako… »
5. februara stupa na snagu još žešća zabrana ruske nafte: Posledice se već osećaju, ali najveći problem bi mogao tek da bukne…
Nova 24.01.2023
U nedelju, 5. februara, na snagu stupa embargo Evropske unije na naftne derivate iz Rusije pomorskim putem. Ovo je zapravo proširena zabrana uvoza ruske sirove nafte, koja je na snazi od petog decembra. Pojedini analitičari smatraju da ova zabrana može… »
Vesti dana »
Aleks Krunić: ''Videla sam Novaka, htela da mu priđem, ali sam odustala...''
Sportske.net pre 11 minutajoš 57 povezanih
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku - Sutra hitna sednica SB UN o Libanu nakon izraelskog zauzimanja tvrđave Bofor
Euronews pre 56 minutajoš 35 povezanih
(Foto) Pljačke i neredi posle trijumfa PSŽ u Ligi šampiona: Mladić poginuo, tinejdžer u komi, uhapšeno 780 ljudi
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 49 povezanih
"Ja bih prvi bio u 'Lazi' da je sve normalno", Darko Lazić iznenađen zbog Mine Kostić, a ovo je Katarina govorila o Slobi: Nismo mogli ni da pretpostavimo...
Kurir pre 31 minutajoš 23 povezane
UŽIVO - Ko ne zna, nikad ne bi pogodio da se u Nišu igra za titulu prvaka Srbije
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane