Povezane vesti
Tejt iz pritvora: Društvo mi prave bubašvabe, stenice i vaške
Dnevnik 24.01.2023
BUKUREŠT: Bivši kik-bokser i učesnik u britanskim rijalitijima Endru Tejt, koji je prošlog meseca u Rumuniji uhapšen zbog sumnji za trgovinu ljudima, silovanje, i formiranje kriminalne grupe za eksploataciju žena, poslao je mejl u kojem se požalio na… »
Endrju Tejt se oglasio iz rumunskog zatvora: "Društvo mi prave bubašvabe, stenice i vaške"
Telegraf 24.01.2023
Tvrdi da u zatvoru pokušavaju da ga slome. Bivši kik-bokser i kontroverzni influenser Endru Tejt, koji je prošlog meseca u Rumuniji uhapšen zbog sumnji za trgovinu ljudima, silovanje, i formiranje kriminalne grupe za eksploataciju žena, objavio je mejl u… »
Vesti dana »
Studenti i opozicija: S obzirom na izborne uslove, zadovoljni rezultatima
Danas pre 46 minutajoš 3 povezane
"Ja podršku Dodika nisam tražio, on moju jeste" Lukas odgovorio Dodiku nakon slike sa Naserom Orićem
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih
Ponoš, Tepićeva i Aleksić u „Utisku nedelje“ poručili: Bezuslovna podrška studentima ili zajednička borba iz više redova
Danas pre 31 minutajoš 2 povezane
Ko je pevač Mirko Perković koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi? Od detinjstva se bavio muzikom: nastupao po Evropi i Kanadi
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Studenti i građani ispred RTS-a nezadovoljni izveštavanjem o lokalnim izborima, saobraćaj obustavljen
Danas pre 2 satajoš 1 povezana