Повезане вести
Ван себе - камера га ухватила У Белој кући: Ево како Бебица изгледа након нервног слома и уништавања имања
Курир 24.01.2023
Ненад Мацановић Бебица доживео је помрачење када је Лазар Чолић Зола додељивао улоге за филм и поменуо Бебицину супругу Мирелу. Он је доживео нервни слом па почео да ломи телевизоре у Белој кући, а интервенисало је обезбеђење… »
"Од данас ме не занима да ли си жива или мртва" Марија се одрекла Миљане због Бебице, ћерки која је једва преживела упутила…
Ало 24.01.2023
Поново стала на Мацановићеву страну. Марија Кулић доживела је потпуни колапс, након што је чула да је Ненад Мацановић Бебица полупао телевизоре. -Болесну ме потресаш. Од данас, да ли си жива, или си мртва, не занимаш ме. Оца си… »
Хаос у задрузи Бебица изгубио контролу, насрнуо на Золу, па ломио телевизоре по "белој кући": Све због бивше супруге (видео)
Ало 24.01.2023
Није више издржао. Ненад Мацановћ Бебица доживео је помрачење након што је чуо да ће у филму посвећеном њему, неко од задругара добили улогу његове бивше супруге. Он је направио хаос због филмског остварења Лазара Чолића… »
Побеснео и развалио телевизоре! Бебици прекипело - Кренуо на Золу, Миљана урлала и ударила га! Невиђени хаос у Задрузи!
Мондо 24.01.2023
Ненад Мацновић Бебица побеснео је због филма који Лазар Чолић Зола жели да сними и направио хаос у Белој кући. Ненад Мацновић Бебица побеснео је због филма који Лазар Чолић Зола жели да сними и направио хаос у Белој кући. Дечко… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана