Povezane vesti
"Iritiram vas jer sam fina" Anđela prekršila svako obećanje - akcijala sa zauzetim, pokazala nago telo, a ovako je nekada…
Kurir 24.01.2023
Anđela Đuričić je "kupila" simpatije u petoj sezoni "Zadruge" širokog auditorijuma, svojim smernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom, kao i lepotom kojom pleni. Međutim, u ovoj sezoni pokazala je znatno drugi profil ponašanja, sličan onom, koje je oštro… »
"Iritiram vas jer sam pristojna i fina": Anđela Đuričić pogazila svaku svoju reč u "Zadruzi", a ovako je odgovarala hejterima…
Blic 24.01.2023
Anđela Đuričić je u petoj sezoni oduševila publiku svojim ponašanjem, koja ju je dovela na visoko treće mesto u superfinalu rijaliti programa "Zadruga". Đuričićeva je "kupila" simpatije svojim smernim ponašanjem, vaspitanjem i finoćom, kao i lepotom… »
Vesti dana »
Jaćimović stupio u štrajk glađu ispred Banovine: "Odavde ne idem, moji zahtevi su jednostavni"
Glas Zaječara pre 19 minutajoš 40 povezanih
"Pozvao sam je u Predsedništvo na sastanak": Oglasio se Vučić i otkrio da je razgovarao sa Dijanom Hrkom
Mondo pre 34 minutajoš 28 povezanih
Svet bruji o svađi Lavrova i Putina, sada se oglasio kremlj: Jedna stvar zbunila sve, tvrde da je pao u nemilost! Evo šta poručuje zvanična Moskva
Kurir pre 10 minutajoš 36 povezanih
Veljko Paunović razgovao sa Tadićem i braćom Milinković-Savić: „Cilj treba da bude povratak naše publike“
Danas pre 35 minutajoš 28 povezanih
U Novom Sadu u utorak promenljivo oblačno i suvo, do subote bez kiše
Radio 021 pre 5 minutajoš 25 povezanih