Povezane vesti
Žena iz Kotora tvrdi da je pre 45 godina zamenjena kao beba: Istinu saznala u trudnoći, traga za roditeljima
Telegraf 24.01.2023
Sudska presuda početak je potrage za biološkim roditeljima, ispričala je ova žena. Jedna žena iz Kotora pokrenula je sudski postupak kako bi dokazala sumnje da je kao beba zamenjena u kotorskom porodilištu. U trudnoći je shvatila da se njena i krvne… »
"Pre 45 godina u Kotoru sam zamenjena kao beba, želim da i moji roditelji pronađu svoje biološko dete": Potresna priča žene…
Blic 24.01.2023
U trudnoći je shvatila da se njena i krvne grupe njenih roditelja ne podudaraju, nakon čega je DNK test potvrdio da oni nisu njeni biološki otac i majka. Pokrenula je sudski postupak kako bi dokazala sumnje da je kao beba zamenjena u kotorskom… »
Prije 45 godina kao beba zamijenjena u Kotoru, sada traga za roditeljima
Slobodna Evropa 24.01.2023
U trudnoći je shvatila da se njena i krvne grupe njenih roditelja ne podudaraju, nakon čega je DNK test potvrdio da oni nisu njeni biološki otac i majka. Pokrenula je sudski postupak kako bi dokazala sumnje da je kao beba zamijenjena u kotorskom… »
Vesti dana »
Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje: Zakazana da bi se zloupotrebila tragedija i priredila predstava za javnost
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 36 povezanih
Američki desantni brod „USS Tripoli“ stigao na Bliski istok sa 3.500 marinaca
Politika pre 1 satjoš 32 povezane
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 38 povezanih
Vremenske prilike i otežani uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 61 povezana