Povezane vesti
"Ja i sve moje plastične operacije" Voditeljka Dnevnika se oglasila nakon šok transformacije, usijala mreže novom objavom
Kurir 24.01.2023
Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na "Pinku", Tanja Rađenović, iznenadila je nedavno mnoge gledaoce kada je u programu pokazala svoje novo izdanje, a sada se tim povodom oglasila. Tanja Rađenović je, naime, skratila kosu i promenila imidž, a pored… »
Ja i sve moje plastične operacije! Voditeljka bez filtera, pričali da je promenila lični opis - ovako stvarno izgleda!
Mondo 24.01.2023
Tanja Rađenović reagovala na komentare da je plastičnim operacija promenila lični opis. Tanja Rađenović reagovala na komentare da je plastičnim operacija promenila lični opis. Dugogodišnje lice televizije Pink, voditeljka Tanja Rađenović… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Vreme natprosečno toplo, a onda sledi pad temperature: Kakvo nas vreme očekuje u Srbiji
NIN pre 4 satijoš 25 povezanih
Penzioneri od danas preko Fonda PIO mogu da se prijave za oporavak u banjama
Forbes pre 3 satajoš 19 povezanih
"Ovo ću ti staviti na grob, svaki dan ću da ti palim sveću": Milinkovićeva ćerka (11) održala oproštajni govor
Telegraf pre 56 minutajoš 16 povezanih
Maturanti novosadske gimnazije obustavili blokadu nakon ispunjenja većine zahteva
Slobodna Evropa pre 44 minutajoš 10 povezanih