Povezane vesti
Majk Tajson optužen za silovanje, mogao bi opet u zatvor, prijavila ga nepoznata devojka
Nova 24.01.2023
Teški dani za Tajsona Bokserska legenda Majk Tajson je, zbog silovanja Dezire Vašington, proveo tri godine u zatvoru, a sada je optužen za još jedno silovanje i to početkom 1990-ih godina. Devojka koja ga je prijavila ovog meseca želela je da ostane… »
"Rekla sam mu ne - samo mi je strgao pantalone i silovao me!" Čuveni bokser opet otpužen za stravičan zločin!
Mondo 24.01.2023
Majk Tajson bi uskoro mogao ponovo u zatvor zbog silovanja koje je prema navodima optužnice počinio početkom devedesetih! Majk Tajson bi uskoro mogao ponovo u zatvor zbog silovanja koje je prema navodima optužnice počinio početkom devedesetih! Jedan od… »
Skandal u svetu boksa Majk Tajson optužen za silovanje
Alo 24.01.2023
Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca. Žena, koja zahteva odštetu od pet miliona dolara, rekla je da ju je Tajson silovao u limuzini… »
Tajson optužen za još jedno silovanje početkom 1990-ih
Sport klub 24.01.2023
Podeli : Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca. Žena, koja zahteva odštetu od pet miliona dolara, rekla je da ju je Tajson silovao u… »
Tajson optužen za još jedno silovanje početkom 1990-ih
N1 Info 24.01.2023
Jedna žena je optužila bivšeg bokserskog šampiona u teškoj kategoriji Majka Tajsona da ju je silovao početkom 1990-ih u tužbi podnetoj u Njujorku ovog meseca. Žena, koja zahteva odštetu od pet miliona dolara, rekla je da ju je Tajson silovao u limuzini… »
Vesti dana »
Vučić: Razgovori sa EU o REM bili ponižavajući, Srbija pristajala na gluposti
Cenzolovka pre 1 satjoš 29 povezanih
(FOTO) Vučić: Auto-putem od Vrnjačke Banje do Vrbe besplatno do 14. januara, ceo Moravski koridor do septembra 2026.
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 33 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog očekivanog snega
Glas Zaječara pre 42 minutajoš 48 povezanih
Kijev preuzeo odgovornost za napad u Moskvi: Ukrajinski obaveštajci digli u vazduh dva ruska policajca: "Mučili su ratne zarobljenike!"
Kurir pre 22 minutajoš 34 povezane