Повезане вести
Мајк Тајсон оптужен за силовање, могао би опет у затвор, пријавила га непозната девојка
Нова 24.01.2023
Тешки дани за Тајсона Боксерска легенда Мајк Тајсон је, због силовања Дезире Вашингтон, провео три године у затвору, а сада је оптужен за још једно силовање и то почетком 1990-их година. Девојка која га је пријавила овог месеца… »
"Рекла сам му не - само ми је стргао панталоне и силовао ме!" Чувени боксер опет отпужен за стравичан злочин!
Мондо 24.01.2023
Мајк Тајсон би ускоро могао поново у затвор због силовања које је према наводима оптужнице починио почетком деведесетих! Мајк Тајсон би ускоро могао поново у затвор због силовања које је према наводима оптужнице починио… »
Скандал у свету бокса Мајк Тајсон оптужен за силовање
Ало 24.01.2023
Једна жена је оптужила бившег боксерског шампиона у тешкој категорији Мајка Тајсона да ју је силовао почетком 1990-их у тужби поднетој у Њујорку овог месеца. Жена, која захтева одштету од пет милиона долара, рекла је да ју је… »
Тајсон оптужен за још једно силовање почетком 1990-их
Спорт клуб 24.01.2023
Подели : Једна жена је оптужила бившег боксерског шампиона у тешкој категорији Мајка Тајсона да ју је силовао почетком 1990-их у тужби поднетој у Њујорку овог месеца. Жена, која захтева одштету од пет милиона долара, рекла је да… »
Тајсон оптужен за још једно силовање почетком 1990-их
Н1 Инфо 24.01.2023
Једна жена је оптужила бившег боксерског шампиона у тешкој категорији Мајка Тајсона да ју је силовао почетком 1990-их у тужби поднетој у Њујорку овог месеца. Жена, која захтева одштету од пет милиона долара, рекла је да ју је… »