Povezane vesti

Beživotno telo muškarca pronađeno u Veterniku, sumnja se na ubistvo

NoviSad.com 25.01.2023
Novi Sad – Beživotno telo za sada nepoznatog muškarca pronađeno je sinoć u Veterniku kod restorana „Lipov gaj“. Prema nezvaničnim informacijama, uočene su povrede po telu, koje je nađeno pored automobila, te se sumnja se da je muškarac… »

Policija traga za ubicom vlasnika menjačnice, incident snimile nadzorne kamere

NoviSad.com 25.01.2023
Novi Sad - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu intenzivno tragaju za počiniocem koji je, sinoć, usmrtio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca. Policija nije saopštila da li znaju ko je ubica, a Blic piše da je on identifikovan… »

Policija traga za ubicom vlasnika menjačnice

Politika 25.01.2023
Novi Sad – Čovek koji je nađen mrtav na parkingu u novosadskom naselju Veternik jeste 47-godišnji muškarac, navodno vlasnik menjačnice J. J. koji je pretučen do smrti, dok za počinicem ubistva policija traga. Telo je nađeno u Ulici Nova 34… »

"Živeo je sa majkom, uvek je bio tu da: Pomogne..." Ovo je vlasnik menjačnice čije je ubistvo potreslo Novi Sad

Blic 25.01.2023
Jovan Janićijević (47), vlasnik menjačnice u Novom Sadu koji je brutalno ubijen, biće sahranjen u petak na Gradskom groblju. Telo vlasnika menjačnice, podsetimo, pronađeno je sinoć iza automobila "fiat 500" u Adicama, a njegovo ubistvo potreslo je… »

Ovo je vlasnik menjačnice koji je mučki ubijen u Novom Sadu: Jovana (47) prvo tukli, a onda mu zadali kobni udarac nožem…

Kurir 25.01.2023
Jovan Janićijević (47), vlasnik menjačnice u Novom Sadu koji je brutalno ubijen, biće sahranjen u petak na Gradskom groblju. Telo vlasnika menjačnice, podsetimo, pronađeno je sinoć iza automobila "fiat 500" u Adicama, a prema najnovijim… »

Vlasnik menjačnice brutalno ubijen nožem? Novi detalji jezivog zločina u Novom Sadu istraga vodi u jednom smeru

Kurir 25.01.2023
Na telu Jovana J. (47), vlasnika menjačnice, čije je telo pronađeno u novosadskom naselju Adice, bilo je više ubodnih rana, nanetim najverovatnije nožem. Telo je preneto u Institutu za sudsku medicinu da se utvrdi tačan uzrok smrti, a istražni… »

Ovo je Jovan koji je ubijen u Veterniku: Vlasnika menjačnice tukao do smrti, pa ga ostavio pored automobila

Telegraf 25.01.2023
Kamere su snimile raspravu, tuču, a kasnije i bekstvo osumnjičenog. Vlasnik menjačnice i autoplaca Jovan Janjićijević (47) ubijen je sinoć u Veterniku. Motiv za sada nije pozant, a policija traga za osumnjičenim za zločin. Kako saznajemo, on je… »

Porukom namamljen u smrt?! Detalji brutalnog ubistva u Veterniku: Sedeo sa drugarima kad ga je neko pozvao da se nađu!

Kurir 25.01.2023
NOVI SAD - Žrtva sinoćnjeg brutalnog ubistva u Veterniku - vlasnik novosadske menjačnice J.J. (46), u smrt je očigledno namamljen porukom na mobilnom telefonu koju je dobio dok je predveče sedeo sa društvom. Kako Kurir saznaje, ubijeni nema dosije u… »

Policija otkrila osumnjičenog za ubistvo vlasnika menjačnice: Nadgledaju i njive i Dunav

Telegraf 25.01.2023
Kako saznajemo nezvanično, Jovan je juče bio u svojoj menjačnici, a u jednom momentu je izašao i negde otišao, a pretpostavlja se da je iz nekog razloga krenuo da se nađe sa napadačem. Na licu mesta gde je sinoć ubijen vlasnik menjačnice Jovan J… »

"Primio je jedan poziv, posle toga je ubijen": Prijatelji ubijenog vlasnika menjačnice u šoku: "Rekao je radnicima da ide po…

Blic 25.01.2023
Ubistvo vlasnika menjačnice Jovana J. (47) u Veterniku potreslo je Novosađane zbog svirepog načina izvršenja tog krivičnog dela a posebno je uzrujalo prijatelje žrtve koji o njemu imaju samo reči hvale. - On se u Novi Sad doselio iz Bosne i… »

Ovde je ubijen vlasnik menjačnice u Veterniku! Komšije otkrile detalje: Ležao je u lokvi krvi, otekao i plav od batina…

Kurir 25.01.2023
U novosadskoj Ulici Nova u Veterniku sinoć je nasmrt pretučen dugogodišnji vlasnik menjačnice J. J. a prema rečima meštana ovog kraja, niko od njih nije čuo neku svađu ili galamu. - Čuli smo da se dogodilo ubistvo i da je nesrećni vlasnik… »

Vlasnik menjačnice ubijen zbog novca? Novi detalji ubista u Veterniku, kamere identifikovale ubicu

Blic 25.01.2023
Klupko oko jučerašnjeg ubistva vlasnika menjačnice Jovana J. (47) polako se odmotava jer kako nezvanično saznaje "Blic" motiv ubistva mogao bi biti dužnički odnos između žrtve i ubice. - Jovan je bio dobro situiran i nema nikakav dosije niti je… »

Novosadska policija traga za ubicom: Telo vlasnika menjačnice pronađeno na parkingu u Veterniku

Danas 25.01.2023
Policija u Novom Sadu traga za muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo J.J. (47) sinoć u Veterniku u Ulici Nova broj 34, nedaleko od parkinga restorana „Lipov gaj“. Ubijeni je vlasnik menjačnice na Detelinari i autoplaca u Veterniku, a kako… »

Misteriozni poziv upućen vlasniku menjačnice iz Novog Sada pre ubistva: Mobilni otkrio osumnjičenog

Telegraf 25.01.2023
Telo Jovana J. nađeno je sinoć oko 20 časova u Ulici Nova 34 u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku. Vlasnik menjačnice i autoplaca u okolini Novog Sada Jovan J. (47) pretučen je nasmrt nakon poziva i rasprave sa za sada nepoznatim muškarcem… »

Ubijen muškarac na parkingu restorana u Novom Sadu

RTV 25.01.2023
NOVI SAD - Telo 47- godišnjeg Novosađanina pronađeno je sinoć pored automobila na parkingu jednog restorana u Novom Sadu. Kako Tanjug saznaje, dežurni tužilac i policija danas nastavljaju sa uviđajem, a tužilac je smrt muškarca kvalifikovao kao… »

Otkriven identitet ubijenog muškarca u Veterniku: Vlasnik auto-placa i menjačnice pretučen na mrtvo, a ubica pobegao u…

Blic 25.01.2023
Novosadska policija intenzivno traga za muškarcem koji je osumnjičen da je juče u Veterniku mučki ubio J.J. (47). Kako nezvanično saznaje "Blic", policiji je poznat identitet osumnjičenog koji je identifikovan na osnovu snimka zločina koji je… »

U Veterniku ubijen vlasnik menjačnice i auto-placa, kamere sve snimile

Luftika 25.01.2023
Policija u Novom Sadu traga za muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo J. J. sinoć u Veterniku. Telo muškarca nađeno je u automobilu, a kamere su snimile osumnjičenog za zločin. Kako nezvanično saznaje portal Telegraf, muškarac koji je sinoć… »

Policija traga za osumnjičenim za ubistvo u Novom Sadu

RTS 25.01.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu intenzivno tragaju za počiniocem koji je sinoć usmrtio četrdesetsedmogodišnjeg muškarca. Beživotno telo muškarca pronađeno je pored vozila, na parkingu u ulici Nova 34, a, prema… »

Oglasio se MUP povodom ubistva u Novom Sadu: Telo vlasnika menjačnice nađeno pored automobila

Telegraf 25.01.2023
Policija je obavila uviđaj lica mesta i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu intenzivno tragaju za počiniocem koji je, sinoć, usmrtio… »

Novosadska policija traga za ubicom vlasnika menjačnice u Veterniku, kamere snimile incident

Radio 021 25.01.2023
Novosadska policija intezivno traga za muškarcem osumnjičenim da je ubio vlasnika menjačnice J. J. (46) sinoć u Veterniku, saznaje 021.rs. Prvi nalazi istrage govore da je vlasnik menjačnice nastradao nakon što se sastao sa za sada neidentifikovanim… »

Kurir saznaje! Potraga za ubicom gazde menjačnice: Kamere snimile ubistvo u Veterniku i raspravu pre toga, evo šta se sve…

Kurir 25.01.2023
NOVI SAD - U novosadskoj ulici Nova kod broja 34, Adice, iza poznatog lokalnog restorana, sinoć oko 20.15, na parkingu na putu za šljunkaru, pronađeno je telo muškarca s vidljivim tragovima krvi kao i tragovima krvi u vozilu. Kako Kurir saznaje, telo… »

Policija traga za ubicom gazde menjačnice u veterniku! Kamere zabeležile trenutak ubistva, evo ko je ubijeni Novosađanin

Mondo 25.01.2023
Ubijeni je Novosađanin J. J. (46), dugogodišnji vlasnik menjačnice. Ubijeni je Novosađanin J. J. (46), dugogodišnji vlasnik menjačnice. U novosadskoj ulici Nova kod broja 34, Adice, iza poznatog lokalnog restorana Lipov Gaj, sinoć oko 20.15, na… »

Do smrti tukao vlasnika menjačnice i autoplaca: Policija juri ubicu u Novom Sadu

Telegraf 25.01.2023
Nezvanično, kamere sa obližnjeg autoservisa zabeležile su trenutak ubistva. Policija u Novom Sadu traga za muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo J.J. sinoć u Veterniku, saznaje "Telegraf.rs". Telo muškarca nađeno je u automobilu, a kamere su… »

Policija "češlja" svaki milimetar: Fotografije sa mesta ubistva u Veterniku (foto)

Blic 24.01.2023
Telo za sada nepoznatog muškarca nađeno je večeras oko 20 časova u Ulici Nova u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku. Kako reporter "Blica" sa lica mesta javlja na mestu tragedije su još uvek brojni pripadnici policije. Forenzičari pregledaju teren… »

Kobna tuča: Otkriven uzrok smrti muškarca čije je telo nađeno u Veterniku (foto)

Blic 24.01.2023
Muškarac čije je telo pronađeno u Ulici Nova 34 u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku, pretučen je nasmrt. Nekoliko policijski vozila je na terenu, kao i forenzičari, prenosi Telegraf.rs. Kamere su zabeležile komešanje u kolima, a potom i drugog… »

Telo muškarca nađeno na parkingu restorana u novom sadu: Sumnja se da je ubijen

Blic 24.01.2023
Telo za sada nepoznatog muškarca nađeno je večeras oko 20 časova u Ulici Nova u blizini naselja Lipov Gaj u Veterniku. Telo je nađeno na parkingu ispred jednog novosadskog restorana pored parkiranog automobila, a policija sumnja da je u pitanju… »

Vesti dana »