Povezane vesti

Presek stanja u Kolubari posle havarije: Nema povređenih, snabdevanje strujom nije ugroženo!

Kurir pre 9 dana
Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović rekla je da snabdevanje strujom i toplotnom energijom nije ugroženo posle havarije u kopu Kolubara. Podsetimo, u Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E u kojoj nije bilo… »

Havarija u kopu Kolubara, nije ugroženo snabdevanje strujom, ali će proizvodnja uglja biti niža

Radio 021 pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara sinoć je došlo do havarije na polju E, gde je klizište zaustavilo rad jednog bagera, ali nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi. Ministarka energetike Dubravka Đedović potvrdila je da je na kopu Kolubara… »

Prve fotografije iz kopa Kolubara: Ministarka stigla na lice mesta

Telegraf pre 9 dana
Ministarka Dubravka Đedović je upravo stigla na kop na Kolubari. U kopu Kolubara došlo je do havarije neutvrđenog stepena, potvrđeno je za Telegraf Biznis u Ministarstvu rudarstva i energetike. Ministarka Dubravka Đedović je upravo stigla na kop na… »

Šta će biti sa oštećenim bagerom u Kolubari? Struja nije ugrožena

Telegraf pre 9 dana
Biće pojačan rad bagera "glodar 8" Na istočnom delu površinskog kopa Polje „E“, 24. januara popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta i trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera „glodar 7“ koji radi na otkopavanju uglja na BTU… »

Havarija u Kolubari: Cena dugogodišnje trke za rekordnom proizvodnjom (VIDEO)

Insajder pre 8 dana
Trka za rekordnom proizvodnjom po svaku cenu najverovatniji je uzrok najnovije havarije na kolubarskom kopu, pokazuje analiza novinara Insajdera koji se poslovanjem ovog rudarskog basena i samog EPS-a, čiji je Kolubara deo, bave više od deset godina. Za… »

Kako se rešava problem klizišta u Kolubari, ministarka upozorava na manju proizvodnju uglja

RTS pre 8 dana
Prema poslednjim informacijama, proizvodnja struje nije ugrožena nakon što je u rudniku Kolubara proradilo klizište koje se obrušilo i zaustavilo glavni bager i transporter za otkopavanje uglja. Niko nije povređen. Klizište je pokrenulo 300 kubnih… »

Oglasio se EPS o havariji na kopu VIDEO

B92 pre 8 dana
Na istočnom delu površinskog kopa Polje „E“, 24. januara popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta. Trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7" koji radi na otkopavanju uglja na BTU sistemu, saopšteno je iz EPS-a. Ekipe za… »

Sindikalac EPS-a: Dovoljno struje, ima i za izvoz

Novi magazin pre 8 dana
Član Sindikata rudarstva i energetike "Nezavisnost" u Termoelektrani "Nikola Tesla" (TENT) u Obrenovcu Dragoslav Ljubičić rekao je danas da gradjani ne treba da brinu u vezi sa snabdevanjem strujom, nakon havarije na kopu uglja "Kolubare" i da je ima i… »

Decenija havarija u Kolubari

Insajder pre 8 dana
Poslednja havarija u Rudarskom basenu Kolubara dogodila se sinoć na polju E, gde je klizište zaustavilo rad jednog bagera. U martu prošle godine goreo je pretovarni uređaj na Polju E, a samo dva meseca ranije, zapalio se veliki odlagač na kopu… »

Otkrivamo kako je došlo do havarije na glavnom rudarskom projektu u „Kolubari“: Preti nam mnogo veća opasnost, ovo je…

Nova pre 8 dana
Na kopu RB Kolubara došlo je do havarije kada je klizište zaustavilo rad jednog bagera. Sudeći prema informacijama do kojih je došla Nova, ovakav problem se mogao očekivati, jer su se prve pukotine pojavile još pre nekoliko meseci. Dakle, bilo je… »

U "kolubari" se pokrenulo klizište od: 300.000 kubika Proizvodnja uglja se smanjuje do petka, nema problema u snabdevanju…

Blic pre 8 dana
Zbog klizišta proizvodnja uglja u "Kolubara" će do petka biti umanjenja 10 odsto, a pošto EPS ima 1,48 miliona tona uglja na deponiji, od čega je oko milion tona u TENT-u, ne očekuju se nikakvi problemi u snabdevanju električnom energijom, rekao je… »

Pokrenulo se klizište od 300.000 kubika u "Kolubari", bez problema u snabdevanju

RTV pre 8 dana
LAZAREVAC - Zbog klizišta proizvodnja uglja u "Kolubara" će do petka biti umanjenja 10 odsto, a pošto EPS ima 1,48 miliona tona uglja na deponiji, od čega je oko milion tona u TENT-u, ne očekuju se nikakvi problemi u snabdevanju električnom… »

EPS: Sistem stabilan, proizvodnja uglja u „Kolubari“ nije ugrožena

Nova ekonomija pre 8 dana
Proizvodnja uglja u ogranku RB „Кolubara“ nije ugrožena, nema povređenih radnika, niti uticaja na snabdevanje električnom energijom naselja u zoni rudarskih radova, saopštila je Elektroprivreda Srbije (EPS). Na istočnom delu površinskog kopa… »

Sindikalac nakon havarije: Ne brinite, biće dovoljno struje – ima i za izvoz

N1 Info pre 9 dana
Član Sindikata rudarstva i energetike "Nezavisnost" u Termoelektrani "Nikola Tesla" u Obrenovcu Dragoslav Ljubičić izjavio je da građani ne treba da brinu u vezi sa snabdevanjem struje nakon havarije u Kolubari. "Ono što je trend u poslednje dve… »

Sigurno snabdevanje građana električnom energijom, uprkos klizištu na kopu Kolubara

Politika pre 9 dana
LAZAREVAC - Na istočnom delu površinskog kopa Polje „E” u utorak popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta i trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera „glodar 7” koji radi na otkopavanju uglja na BTU sistemu (bager-traka-utovar)… »

Pokrenulo se klizište od 300.000 kubika: Detalji havarije u „Kolubari“

Sputnik pre 8 dana
Proizvodnja uglja u „Kolubari“ će zbog klizišta do petka biti umanjenja 10 odsto, a pošto EPS ima 1,48 miliona tona uglja na deponiji, od čega je oko milion tona u TENT-u, ne očekuju se problemi u snabdevanju električnom energijom, izjavio je… »

EPS: Snabdevanje električnom energijom stabilno uprkos havariji u RB Kolubara

Biznis.rs pre 9 dana
Delimično zatrpana gusenica bagera za otkopavanje uglja. Iz Elektroprivrede Srbije (EPS) saopšteno je da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema stabilan, a snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom… »

Havarija na kopu Kolubara

Politika pre 9 dana
LAZAREVAC - U kopu Kolubara večeras je došlo do havarije neutvrđenog stepena, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu rudarstva i energetike. Kako navode, posledice havarije još nisu poznate, a ministarka Dubravka Đedović je na putu ka Kolubari. Kako… »

HAVARIJA NA KOPU KOLUBARA: Nema povređenih, Đedović: "Nije ugroženo snadbevanje strujom"

Euronews pre 9 dana
U kopu Kolubara došlo je noćas do havarije na polju E kada je klizište zaustavilo rad jednog bagera. U incidentu nije bilo povređenih. Iz EPS-a navode da je trenutno zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7" koji radi na otkopavanju uglja na BTU… »

Đedović:U havariji u Kolubari nema povređenih, nije ugroženo snabdevanje strujom

Politika pre 9 dana
LAZAREVAC - U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E u kojoj nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović nakon obilaska kopa i istakla da neće biti… »

EPS: Rad sistema stabilan, sigurno snabdevanje strujom uprkos havariji u Kolubari

Novi magazin pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E, gde je klizište zaustavilo rad jednog bagera, ali nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi. Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da je, uprkos havariji na polju E… »

Havarija na kopu Kolubara; EPS: Nema veće štete, snabdevanje strujom stabilno

Sputnik pre 9 dana
U kopu Kolubara došlo je do havarije kada je klizište zaustavilo rad jednog bagera. Kop je obišla ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posle čega je izjavila da neće biti ugroženo snabdevanje strujom Lazarevca i okolnih mesta… »

EPS: Rad sistema stabilan, sigurno snabdevanje građana i privrede strujom uprkos havariji u Kolubari

Beta pre 9 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema EPS-a stabilan i da snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom sigurno. Nakon što je na istočnom delu površinskog… »

EPS: Nema povređenih ni velike štete u RB Kolubara, sigurno snabdevanje građana

Blic pre 9 dana
Na istočnom delu površinskog kopa Polje "E" u utorak popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta i trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7" koji radi na otkopavanju uglja na BTU sistemu (bager-traka-utovar), saopštio je EPS… »

Havarija na kopu Kolubara; EPS: Nema veće štete, snabdevanje strujom stabilno

RTS pre 9 dana
U kopu Kolubara došlo je do havarije kada je klizište zaustavilo rad jednog bagera. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posle obilaska kopa istakla je da neće biti ugroženo snabdevanje strujom Lazarevca i okolnih mesta. Nema veće… »

Oglasio se EPS povodom havarije u kolubari: Rad sistema stabilan, sigurno snabdevanje građana i privrede strujom

Kurir pre 9 dana
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je danas da je, uprkos havariji na polju E u Rudarskom basenu (RB) Kolubara, rad sistema EPS-a stabilan i da snabdevanje građana i privrede ektričnom energijom sigurno. Nakon što je na istočnom delu površinskog… »

Nakon havarije u kopu Kolubara snabdevanje građana je sigurno, tvrde nadležni

Insajder pre 9 dana
U kopu Kolubara došlo je do havarije kada je klizište zaustavilo rad jednog bagera. Nema povređenih niti većih oštećenja opreme, rekla je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović posle obilaska kopa i istakla da neće biti ugroženo… »

Oglasio se EPS povodom klizanja zemljišta na kopu Kolubara! "Zemlja zatrpala jednu spoljnu gusenicu bagera"

Mondo pre 9 dana
Na kopu Kolubara trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7". Na kopu Kolubara trenutno je zaustavljena proizvodnja bagera "glodar 7". Povodom klizanja zemljišta koje se dogodilo sinoć u kopu Kolubara na Polju "E" oglasili su se iz EPS-a… »

EPS: Rad kapaciteta stabilan, nema povređenih ni velike štete u RB Kolubara

N1 Info pre 9 dana
Iz Elektroprivrede Srbije (EPS) potvrdili su da se u Rudarskom basenu (RB) Kolubara dogodila havarija usled aktivacije klizišta. Iz EPS-a navode i da nema povređenih radnika, da proizvodnja uglja u Kolubari nije ugrožena, kao i da je snabdevanje… »

EPS: Nema povređenih ni velike štete u RB „Kolubara“

Danas pre 9 dana
Eps je poslao saopštenje u kome navodi da je rad kapaciteta EPS-a stabilan, a da je snabdevanje građana i privrede sigurno. „Na istočnom delu površinskog kopa Polje „E“, 24. januara popodne došlo je do aktivacije postojećeg klizišta i… »

Đedović o havariji u Kolubari: Nije ugroženo snabdevanje strujom, ali će proizvodnja uglja biti još niža VIDEO

Nova pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E u kojoj nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović nakon obilaska kopa i istakla da neće biti ugroženo… »

"Klizište zaustavilo rad bagera": Ministarka Đedović o havariji na kopu Kolubara i situaciji sa snabdevanjem strujom

Blic pre 9 dana
Ministarka Dubravka Đedović potvrdila je sinoć da je na kopu Kolubara došlo do klizišta koje je zaustavilo rad bagera, ali da neće biti ugroženo snabdevanje strujom. - Havarija je ugrozila rad bagera koji je značajan za ovo polje i ono što sam… »

Havarija u Rudarskom basenu Kolubara u centralnoj Srbiji, nema oštećenja

Slobodna Evropa pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E, gde je klizište zaustavilo rad jednog bagera, ali nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi. Ministarka rudarstva i energetike Srbije Dubravka Đedović nakon obilaska… »

Klizište na kopu Kolubara neće ugroziti snabdevanje strujom

Biznis.rs pre 9 dana
Havarija uticala na rad bagera. Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović potvrdila je sinoć da je na kopu Kolubara došlo do klizišta koje je zaustavilo rad bagera, ali da neće biti ugroženo snabdevanje strujom. “Havarija je ugrozila rad… »

Đedović: Posle havarije u EPS biće još niža proizvodnja uglja u Kolubari

N1 Info pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E u kojoj nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović nakon obilaska kopa i istakla da neće biti ugroženo… »

Đedović nakon havarije: Još niža proizvodnja uglja u Kolubari, ali neće biti ugroženo snabdevanje strujom

Danas pre 9 dana
U Rudarskom basenu Kolubara noćas je došlo do havarije na polju E u kojoj nije bilo povređenih, niti većeg oštećenja na opremi, izjavila je ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović nakon obilaska kopa i istakla da neće biti ugroženo… »

Presek stanja u Kolubari posle havarije: Nema povređenih, snabdevanje strujom nije ugroženo

Telegraf pre 9 dana
Nema povređenih, niti veće materijalne štete na opremi, rečeno je za Telegraf Biznis u resornom ministarstvu. U kopu Kolubara večeras je došlo do havarije zbog klizišta koje je zaustavilo rad jednog od bagera koji je značajan za istočno polje… »

Havarija na kopu Kolubara, nije ugroženo snabdevanje strujom

Danas pre 9 dana
U kopu Kolubara došlo je do havarije neutvrđenog stepena, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu rudarstva i energetike. Ta informacija potvrđena je i za N1, ali je rečeno i da snabdevanje strujom nije ugroženo. Sve deponije su pune ugljem, kazali su… »

Havarija na kopu Kolubara: Ministarka Đedović stigla na mesto nesreće

Blic pre 9 dana
U kopu Kolubara večeras je došlo do havarije neutvrđenog stepena. Kako saznajemo, posledice havarije još nisu poznate, a ministarka Dubravka Đedović stigla je večeras u Kolubaru i utvrđuje činjenično stanje. Trenutno, snabdevanje strujom nije… »

Vesti dana »