Povezane vesti
Zelenski traži suspenziju ruskih i beloruskih sportista sa OI 2024: Ukrajinski predsednik kontrira Amerikancima
Danas 25.01.2023
Prvi čovek napadnute države svoj stav je izrekao u telefonskom razgovoru sa francuskim kolegom Emanuelom Makronom. Vojna agresija Rusije na Ukrajinu krenula je prošlog februara, čim su završene Zimske olimpijske igre u Pekingu, a kako krvav sukob… »
Zelenski traži zabranu za Ruse na OI u Parizu
Sport klub 25.01.2023
Podeli : Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski u razgovoru sa svojim francuskim kolegom Emanuelom Makronom rekao je kako ruskim sportistima treba zabraniti učešće na Oilimpijskim igrama u Parizu sledeće godine. „Posebno sam insistirao na tome da… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 31 minutajoš 22 povezane

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 2 satajoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 36 minutajoš 42 povezane