Povezane vesti

Voditeljka Dnevnika prijavila čoveka policiji, a onda se udala za njega

Voditeljka Dnevnika prijavila čoveka policiji, a onda se udala za njega

Nova 25.01.2023
Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" Tanja Rađenović udala se za svog supruga kojeg je prethodno prijavila policiji. Ona je njega, kako navode mediji, prijavila policiji zbog kafića koji je želeo da otvori u zgradi – a ona se bunila protiv toga… »
Muž voditeljke dnevnika je frajer i po: Tanja Rađenović je izmenila lični opis, a tek njega da vidite - sav u mišićima…

Muž voditeljke dnevnika je frajer i po: Tanja Rađenović je izmenila lični opis, a tek njega da vidite - sav u mišićima…

Blic 25.01.2023
O promeni izgleda voditeljke "Nacionalnog dnevnika" Tanje Rađenović danima se priča, a ona je juče na društvenim mrežama navela da se nije podvrgla plastičnim operacijama. Pred kamerama je uvek ozbiljna, što priroda njenog posla zahteva, međutim… »
"Ja i sve moje plastične operacije": Voditeljka Dnevnika se oglasila posle promene ličnog opisa - pokazala sliku i poruke…

"Ja i sve moje plastične operacije": Voditeljka Dnevnika se oglasila posle promene ličnog opisa - pokazala sliku i poruke…

Blic 24.01.2023
Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na "Pinku", Tanja Rađenović, iznenadila je nedavno mnoge gledaoce kada je u programu pokazala svoje novo izdanje. Tanja Rađenović je, naime, skratila kosu i promenila imidž, a pored toga je povećala usne i popunila… »

Vesti dana »