Povezane vesti

Imala 16 godina kada je zatrudnela sa starijim pa doživela tragediju: Pevačica vrištala na ulici - Izbacili me s detetom

Imala 16 godina kada je zatrudnela sa starijim pa doživela tragediju: Pevačica vrištala na ulici - Izbacili me s detetom

Mondo 25.01.2023
Stoja Novaković o smrti prvog supruga i njegovim roditeljima koji su je izbacili iz kuće s detetom odmah posle sahrane. Stoja Novaković o smrti prvog supruga i njegovim roditeljima koji su je izbacili iz kuće s detetom odmah posle sahrane Pevačica… »
"Postala sam udovica sa 19, svekrva me je sa sinom izbacili na ulicu": Potresna ispovest Stoje Novaković: "Vrištala sam"

"Postala sam udovica sa 19, svekrva me je sa sinom izbacili na ulicu": Potresna ispovest Stoje Novaković: "Vrištala sam"

Blic 25.01.2023
Pevačica Stoja Novaković sa samo 19 godina sahranila je muža, nakon čega je ostala na ulici sa trogodišnjim sinom Milanom. - Posle tri godine braka i zajedničkog života moj suprug je stradao u saobraćajnoj nezgodi. U trenutku mi se srušio svet i… »
"Postala sam udovica sa 19" a Stoju onda svekrva izbacila sa detetom na ulicu, bila beskućnik... Teška životna priča…

"Postala sam udovica sa 19" a Stoju onda svekrva izbacila sa detetom na ulicu, bila beskućnik... Teška životna priča…

Kurir 25.01.2023
Stoja Novaković kaže da je odmah posle sahrane prvog supruga završila na ulici sa trogodišnjim sinom Milanom! Folk zvezda se prisetila najbolnijeg perioda, kada joj se preko noći srušio ceo svet. Sa samo 19 godina je postala udovica. - Posle tri… »

Vesti dana »