Повезане вести
Имала 16 година када је затруднела са старијим па доживела трагедију: Певачица вриштала на улици - Избацили ме с дететом
Мондо 25.01.2023
Стоја Новаковић о смрти првог супруга и његовим родитељима који су је избацили из куће с дететом одмах после сахране. Стоја Новаковић о смрти првог супруга и његовим родитељима који су је избацили из куће с дететом одмах… »
"Постала сам удовица са 19, свекрва ме је са сином избацили на улицу": Потресна исповест Стоје Новаковић: "Вриштала сам"
Блиц 25.01.2023
Певачица Стоја Новаковић са само 19 година сахранила је мужа, након чега је остала на улици са трогодишњим сином Миланом. - После три године брака и заједничког живота мој супруг је страдао у саобраћајној незгоди. У тренутку ми… »
"Постала сам удовица са 19" а Стоју онда свекрва избацила са дететом на улицу, била бескућник... Тешка животна прича фолкерке…
Курир 25.01.2023
Стоја Новаковић каже да је одмах после сахране првог супруга завршила на улици са трогодишњим сином Миланом! Фолк звезда се присетила најболнијег периода, када јој се преко ноћи срушио цео свет. Са само 19 година је постала… »
Вести дана »
Спајић: Сагласан сам да би целом З. Балкану ЕУ требало да буде финална одредница
РТВ пре 33 минутајош 7 повезаних
Бурна ноћ у Београду: Више људи тешко повређено у четири саобраћајне несреће, мушкарац превезен на реавимацију
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Србија ће бити окована ледом након пролећних +16°Ц, поларни вртлог доноси нагло захлађење!
Ало пре 23 минутајош 8 повезаних
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 8 минутајош 8 повезаних
Тендери за радове на Железничкој станици у Новом Саду: Могуће су компликације
Радио 021 пре 23 минутајош 1 повезана