Повезане вести

"Не подилази ми, неће да ме скине с дневног реда" - Марија Килибарда о детаљима љубави са сином познате глумице!

"Не подилази ми, неће да ме скине с дневног реда" - Марија Килибарда о детаљима љубави са сином познате глумице!

Мондо 25.01.2023
Водитељка Марија Килибарда ужива у љубави с Браниславом Вучелићем, а сада је открила детаље њиховог односа. Водитељка Марија Килибарда ужива у љубави с Браниславом Вучелићем, а сада је открила детаље њиховог односа… »
Марија Килибарда открила детаље љубави са сином Милорада Вучелића, али и како ужива у алкохолу

Марија Килибарда открила детаље љубави са сином Милорада Вучелића, али и како ужива у алкохолу

Нова 25.01.2023
Водитељка ужива у љубави с Браниславом Вучелићем, сином глумице Љиљане Драгутиновић и политичара Милорада Вучелића. Марија Килибарда је сада открила да је у вези са Вучелићем већ три године, иако се не експонирају јавно… »
Марија Килибарда о љубави са Браниславом Вучелићем: Ево за шта је критикује: "Не кријем га, заједно смо три године"

Марија Килибарда о љубави са Браниславом Вучелићем: Ево за шта је критикује: "Не кријем га, заједно смо три године"

Блиц 25.01.2023
Водитељка Марија Килибарда по први пут проговорила је о љубави са Браниславом Вучелићем. Како је истакла, он јој је највећа подршка, али и критичар. - Многи људи су нас видели, само ви можда нисте били на правом месту. Ми смо… »
Марија Килибарда о љубави с Браниславом Вучелићем: Водитељка открила детаље везе са богатим бизнисменом, сви у шоку због…

Марија Килибарда о љубави с Браниславом Вучелићем: Водитељка открила детаље везе са богатим бизнисменом, сви у шоку због…

Курир 25.01.2023
Водитељка Марија Килибарда ужива у љубави с Браниславом Вучелићем, сином глумице Љиљане Драгутиновић и политичара Милорада Вучелића. Ипак, лепа водитељка се не експонира превише са својим емотивним партнером, већ уживају у… »

Вести дана »