Povezane vesti
"Ne podilazi mi, neće da me skine s dnevnog reda" - Marija Kilibarda o detaljima ljubavi sa sinom poznate glumice!
Mondo 25.01.2023
Voditeljka Marija Kilibarda uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa. Voditeljka Marija Kilibarda uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem, a sada je otkrila detalje njihovog odnosa. Marija Kilibarda ne… »
Marija Kilibarda otkrila detalje ljubavi sa sinom Milorada Vučelića, ali i kako uživa u alkoholu
Nova 25.01.2023
Voditeljka uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića. Marija Kilibarda je sada otkrila da je u vezi sa Vučelićem već tri godine, iako se ne eksponiraju javno. „Mnogi ljudi su… »
Marija Kilibarda o ljubavi sa Branislavom Vučelićem: Evo za šta je kritikuje: "Ne krijem ga, zajedno smo tri godine"
Blic 25.01.2023
Voditeljka Marija Kilibarda po prvi put progovorila je o ljubavi sa Branislavom Vučelićem. Kako je istakla, on joj je najveća podrška, ali i kritičar. - Mnogi ljudi su nas videli, samo vi možda niste bili na pravom mestu. Mi smo zajedno tri godine… »
Marija Kilibarda o ljubavi s Branislavom Vučelićem: Voditeljka otkrila detalje veze sa bogatim biznismenom, svi u šoku zbog…
Kurir 25.01.2023
Voditeljka Marija Kilibarda uživa u ljubavi s Branislavom Vučelićem, sinom glumice Ljiljane Dragutinović i političara Milorada Vučelića. Ipak, lepa voditeljka se ne eksponira previše sa svojim emotivnim partnerom, već uživaju u privatnosti, a… »
Vesti dana »
"Komšija nepomično leži, dok mu sina stavljaju u kola! Bezbednjak se pakuje i beži, zapisujem mu tablice..." Očevidac opisao detalje krvave svađe kod Kovina
Kurir pre 22 minutajoš 27 povezanih
Palestinske zdravstvene vlasti: Za 48 sati u izraelskim udarima ubijeno više od 120 osoba
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane