Повезане вести

"Пара нема, уз тебе сам! Краљице љуби те твој друг" Огласио се Мујо након хапшења конобарице Мирнесе

"Пара нема, уз тебе сам! Краљице љуби те твој друг" Огласио се Мујо након хапшења конобарице Мирнесе

Курир 25.01.2023
Европа бруји о Мирнеси Бешлић, пореклом из Бусоваче, која се сумњичи да је украла милион евра у Немачкој. Фатална Мирнеса се месецима крила, а ју понедељак увече је ухапшена на аеродрому у Штутгарту. Та вест у уторак обишла је… »
"Пара нема, уз тебе сам" Огласио се Мујо након хапшења Мирнесе Бешлић

"Пара нема, уз тебе сам" Огласио се Мујо након хапшења Мирнесе Бешлић

Блиц 25.01.2023
Европа бруји о Мирнеси Бешлић, пореклом из Бусоваче, која се сумњичи да је украла милион евра у Немачкој. Фатална Мирнеса се месецима крила, а ју понедељак увече је ухапшена на аеродрому у Штутгарту. Та вест у уторак обишла је… »
"Вода уместо шампањца, у малој ћелији" у овом затвору у Немачкој ће бити смештена фатална Мики

"Вода уместо шампањца, у малој ћелији" у овом затвору у Немачкој ће бити смештена фатална Мики

Блиц 25.01.2023
Мирнеса Бешлић, коју је тражило пола Европе, јуче се предала немачкој полицији и од јуче је у женском затвору Швабиш Гмунд. Малена ћелија у женском затвору Швабиш Гмунд уместо луксузног боравка, а вода уместо шампањаца за жену… »

Вести дана »