Повезане вести
Никада нисам изгубио полуфинале у Мелбурну
Политика 25.01.2023
МЕЛБУРН - Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је да очекује да ће се пласирати у финале Аустралијан опена у Мелбурну. Ђоковић је у четвртфиналу Аустралијан опена после нешто више од два сата победио Руса Андреја… »
Не знам зашто је Ђоковић један од најбољих играча
Политика 25.01.2023
МЕЛБУРН - Руски тенисер Андреј Рубљов изјавио је да није био импресиониран тиме што је Новак Ђоковића један од најбољих и да је веровао да може да направи преокрет у четвртфиналу Аустралијан опена. Ђоковић је убедљиво победио… »
Бако, то је срђан Ђоковић, Новаков отац! Она долази само због Нолета, његов тата јој пришао пред свима! (видео)
Мондо 25.01.2023
Најбољи српски тенисер има велику подршку у Мелбурну, где људи свих генерација чекају његову титулу. Најбољи српски тенисер има велику подршку у Мелбурну, где људи свих генерација чекају његову титулу. Новак Ђоковић… »
Новака чека амерички провокатор! Ђоковић није заборавио његов потез - време за освету!
Мондо 25.01.2023
Новак Ђоковић имаће додатни мотив у полуфиналу Аустралијан опена. Новак Ђоковић имаће додатни мотив у полуфиналу Аустралијан опена. Новак Ђоковић има још две препреке до титуле на Аустралијан опену. Победио је Андреја Рубљова, а… »
Ђоковић: "долазим из земље разорене ратом": Понекад се уштинем да се уверим да је све ово истина!
Вечерње новости 25.01.2023
НОВАК Ђоковић је савладао Андреја Рубљева, лакше него што се очекивало, резултатом 3:0 у сетовима. Он је по 10. јубиларни пут успео да се пласира у полуфинале гренд слема у Мелбурну. Тањуг/АП Након меча Ђоковић је стао пред… »
Новак Ђоковић у полуфиналу? То значи само једно... Помало нестварна ситуација на Аустралијан опену
НОВАК Ђоковић је фуриозно прошао кроз последња два меча на Аустралијан опена и стигао је до полуфинала, а када дође у ту фазу такмичења - разлога за бригу нема. ФОТО: АП/Тањуг Мучио се Ноле од старта уводног гренд слема са… »
Новак Ђоковић – стварање жуља на мозгу противника
Спорт клуб 25.01.2023
Подели : Тако је Бред Гилберт називао тактику у којој се напада најјаче оружје ривала. Новак Ђоковић од старта је циљао форхенд Андреја Рубљова, оно што је све и свја у игри Руса, брзо му створио жуљ у глави и на крају победио… »
Чувена бака упознала срђана Ђоковића: Новаков отац јој пришао, српске заставе свуда! (видео)
Хот спорт 25.01.2023
Навијачи су је назвали „Србијанка“. Српски тенисер Новак Ђоковић, наставио је данас са сјајним играма на Аустралијан опену, тако што је у четвртфиналу био бољи од Андреја Рубљова са 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Новаков наредни… »
Новакови навијачи направили шоу у Мелбурну: „Ноле оле оле“ – ту су српске и македонске заставе! (видео)
Хот спорт 25.01.2023
Пласирао се у полуфинале. Најбољи спски тенисер успешно је прошао у полуфинале првог гренд слема у сезони Аустралијан опена, тако што је у четвртфиналу савладао руског тенисера Андреја Рубљова са 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Новаков… »
Рубљов није био импресиониран Ђоковићем: Знао сам шта ме чека, један је од најбољих на свету
Еуроневс 25.01.2023
Руски тенисер Андреј Рубљов изјавио је данас да није био импресиониран тиме што је Новак Ђоковића један од најбољих и да је веровао да може да направи преокрет у четвртфиналу Аустралијан опена. Ђоковић је убедљиво победио… »
Браво Ноле! Платио девојци пут за Мелбурн, њена животна прича је дирнула све, "Та девојчица има велике снове"
Ало 25.01.2023
Упркос свим тим проблемима она не одустаје. Иде у средњу Економску школу, учи, тренира, носи слушни апарат и стално је насмејана. Новак Ђоковић доминира на Аустралијан опену, подигао је форму и иде ка титули у Мелбурну, али је… »
Велико срце шампиона! Новак Ђоковић и гест за младу Српкињу већи од свих гренд слем трофеја
НОВАК Ђоковић наставио је свој поход ка освајању Аустралијан опена, али је још једном доказао, да оно највеће што ће остати иза њега нису титуле и победе, већ сви они кодекси, морални принципи и љубав коју је несебично делио… »
Тони Надал: Не сумњам у Новака, али логично је сумњати
Вести онлине 25.01.2023
Тони Надал је 27 година био тренер свог братанца Рафаела Надала и са њим је освојио непрегледан број титула. Сада ради са Канађанином Феликсом Ожеом-Алијасимом, а за шпанске медије писао је о Новаку Ђоковићу и повреди задње… »
Ђоковић: Ове године сам одлучнији него икад!
Спорт клуб 25.01.2023
Подели : У фантастичном маниру је српски тенисер Новак Ђоковић стигао до полуфинала Аустралијан опена, а на конференцији за медије је изјавио, да је на ниво мотивације посебно утицало оно што се догодило у претходне две године… »
Хоће ли Руси моћи на Вимблдон, добија ли Новак поене? Рубљов открио последње вести после пораза од Ђоковића
УЗАЛУД се надао Андреј Рубљов да може да победи Новака Ђоковића. Можда му се о главу одбио и претерани оптимизам који је имао пре меча, што је потврдио у изјави после пораза у три сета (6:1. 6:2, 6:3). Он је и после меча показао… »
Ђоковић: Ове године сам одлучнији него икад!
Н1 Инфо 25.01.2023
У фантастичном маниру је српски тенсисер Новак Ђоковић стигао до полуфинала Аустралијан опена, а на конференцији зе медије изјавио да је на ниво мотивације посебно утицало оно што се догодило у претходне две године. Ђоковић је… »
Сензација - Добили "вајлд кард" па преко првих носилаца стигли до полуфинала Аустралијан опена!
Спортске.нет 25.01.2023
Аустралијски тенисери Џејсон Кублер и Ринки Хиџиката пласирали су се данас у полуфинале Отвореног првенства Аустралије, у конкуренцији дублова. Они су после сат и шест минута елиминисали прве носиоце Холанђанина Веслија Колхофа… »
Аустралијан опен: Новак експрес тутњи Мелбурном - лако против Рубљова за ново полуфинале
BBC News 25.01.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић лако је у четвртфиналу Аустралијан опена савладао Андреја Рубљова из Русије. После експресне победе у претходном колу Аустралијан опена, Новак Ђоковић у истом ритму наставио је и у четвртфиналу… »
Рубљов утучен: „Покушавао сам да говорим себи да не одустајем!“
Хот спорт 25.01.2023
Није му било лако! Новак Ђоковић заиста је у потпуности надиграо Андреја Рубљова у четвртфиналу Аустралијан опена – 3:0 (6:1, 6:2, 6:4). Није Андреја ништа специјално имперсионирало у игри Новака Ђоковића. – Не знам, заиста. Он… »
Ђоковић не губи у завршници Аустралијан опена, успео нешто што нису ни Федерер ни Надал
Нова 25.01.2023
Каква је машина Новак Ђоковић Најбољи српски тенисер пласирао се у 10. полуфинале Аустралијан опена у каријери, пошто је са 3:0 савладао Андреја Рубљова. Новак ће у полуфиналу играти против Американца Томија Пола у петак, а… »
Новак расположен након победе: „Мислим да сам испробао све машине које постоје како бих спремио ногу!“
Хот спорт 25.01.2023
Изгледа да је упалило! Новак Ђоковић убедљиво је славио против Андреја Рубљова, 3:0 и дошао до полуфинала Аустралијан опена. Након меча рекао је да је ово његов други најбољи меч на турниру до сада. – Рангирао бих је на друго… »
Тони Надал: Не сумњам у Новака, али логично је сумњати
Н1 Инфо 25.01.2023
Тони Надал је 27 година био тренер свог братанца Рафаела Надала и са њим је освојио непрегледан број титула. Сада ради са Канађанином Феликсом Ожеом-Алијасимом, а за шпанске медије писао је о Новаку Ђоковићу и повреди задње… »
Томи Пол већ осигурао најбољи пласман у каријери, нема шта да изгуби против Новака
Спортске.нет 25.01.2023
Амерички тенисер Томи Пол рекао је данас да је "одушевљен" пласманом у полуфинале Аустралијан опена, првог гренд слем турнира у сезони. "Одушевљен сам што сам овде... Улазак у другу недељу гренд слем турнира је сан за све… »
Рубљов после Новаковог часа тениса: Покушавао сам…
Спорт клуб 25.01.2023
Подели : Андреј Рубљов био је разочаран после елиминације у полуфиналу Аустралијан опена у којем је против Новака Ђоковића освојио укупно седам гемова у три сета. На конференцији за медије после меча поручио је да је покушавао… »
САД сам срео Новака, рекао ми је само једну реч! Американац се не боји: Играм свој најбољи тенис!
Мондо 25.01.2023
Томи Пол из САД ће бити наредни изазивач Новака Ђоковића на Аустралијан опену, што је њихов први међусобни меч. Томи Пол из САД ће бити наредни изазивач Новака Ђоковића на Аустралијан опену, што је њихов први међусобни меч… »
Како је Ђоковић ућуткао медијску хијену Аустралије: Предводила хистеричан напад на Новака 2022, а сада...
НОВАК Ђоковић је 2022. услед срамне депортације могао да тадашњи Аустралијан опен гледа само путем преноса, али 2023. у Мелбурну влада потпуно другачији "штимунг" од атмосфере линча којом су пре 12 месеци дириговали тамошњи… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана