Повезане вести

Мајка Ане Волш испричала зашто не верује да јој је ћерка мртва иако је њен муж Брајан осумњичен за злочин

Мајка Ане Волш испричала зашто не верује да јој је ћерка мртва иако је њен муж Брајан осумњичен за злочин

Телеграф 25.01.2023
Анина мајка каже да Александра обожава Анину децу и да би била срећна да она добије старатељство над њеним синовима. Миланка Љубичић, мајка Ане Волш, Београђанке која је живела у Америци а која је нестала 1. јануара ове… »
Може ли Александра да добије старатељство над синовима Ане Волш? Неколико ствари јој иде у корист

Може ли Александра да добије старатељство над синовима Ане Волш? Неколико ствари јој иде у корист

Телеграф 25.01.2023
Постоје 3 ствари које иду у корист Александри, сестри Ани Волш, да добије старатељство над њеним синовима. Синове од 2, 4 и 6 година Ане Волш, Београђанке нестале у Америци 1. јануара, за чије убиство је оптужен њен супруг… »
Мајка нестале Ане Волш данас разговарала са МСП: Упознали је са детаљима комуникације са тужилаштвом САД

Мајка нестале Ане Волш данас разговарала са МСП: Упознали је са детаљима комуникације са тужилаштвом САД

Нова 25.01.2023
У Министарству спољних послова данас је обављен телефонски разговор са мајком нестале Београђанке, Ане Волш, Миланком Љубичић током којег је упозната са садржином обављених разговора са представницом надлежног тужилаштва у… »
Тањуг: Мајка Ане Волш упозната са разговорима МСП-а са америчким тужилаштвом

Тањуг: Мајка Ане Волш упозната са разговорима МСП-а са америчким тужилаштвом

Н1 Инфо 25.01.2023
Министарство спољних послова обавило је телефонски разговор са Миланком Љубичић, мајком Ане Волш која је нестала у Америци, током којег је упознало са садржином обављених разговора са представницом надлежног америчког… »
Мајка Ане Волш упозната са разговорима министарства са тужилаштвом у САД

Мајка Ане Волш упозната са разговорима министарства са тужилаштвом у САД

РТВ 25.01.2023
БЕОГРАД - Поводом писања медија да мајка Ане Волш Миланка Љубичић и даље чека на информације у вези са случајем њене кћерке, за коју се сумња да је убијена, Тањуг у Министарству спољних послова сазнаје да је са Љубичић… »
"Чекам да чујем нешто о Ани, али све је велико ништа": Мајка Ане Волш већ 25. дан не зна ништа о својој ћерки: "Не знам ни…

"Чекам да чујем нешто о Ани, али све је велико ништа": Мајка Ане Волш већ 25. дан не зна ништа о својој ћерки: "Не знам ни…

Блиц 25.01.2023
- Скочи ми притисак, па падне. И тако у круг. Немам никакве информације, нико ми ништа не јавља. Чекам информације о мојој Ани, али све је једно велико ништа - прича за "Блиц" Миланка Љубичић, мајка мистериозно нестале Ане Волш… »

Вести дана »