Povezane vesti
Đilas o „paktu Vučića i Janše“: Cilj je da me dehumanizuju
Danas 25.01.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom pisanja slovenačkog portala Necenzurirano.si i njihovih navoda da su premijer Slovenije Janez Janša i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno radili kako bi ga diskreditovali… »
Đilas o „paktu Vučića i Janše“: Ne čudi me, cilj je da me dehumanizuju
N1 Info 25.01.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom pisanja slovenačkog portala Necenzurirano.si i njihovih navoda da su premijer Slovenije Janez Janša i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno radili kako bi ga diskreditovali… »
Đilas o prljavom paktu Vučića i Janše: Cilj je da me dehumanizuju
Nova 25.01.2023
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas oglasio se povodom pisanja slovanečakog portala Necenzurirano.si i njihovih navoda da su premijer Slovenije Janez Janša i predsednik Srbije Aleksandar Vučić zajedno radili kako bi ga diskreditovali… »
Slovenački portal: Pakt Vučića i Janše za lov na Goloba i Đilasa
Danas 25.01.2023
Pre izbora u obe zemlje, slovenačka i srpska vlast međusobno su se pomagale u pronalaženju podataka kojima su htele da ukaljaju vodeće političare opozicije, piše slovanečaki portal Necenzurirano.si a prenosi N1. U Sloveniji su u 24. aprila prošle… »
Prljavi pakt Vučića i Janše: Zajedno u lov na opoziciju – češljajte Đilasove račune
Nova 25.01.2023
Pre izbora u obe zemlje, slovenačka i srpska vlast međusobno su se pomagale u pronalaženju podataka kojima su htele da ukaljaju vodeće političare opozicije, piše slovanečaki portal Necenzurirano.si. U Sloveniji su u 24. aprila prošle godine… »
Slovenački portal: Pakt Vučića i Janše za lov na Goloba i srpsku opoziciju
N1 Info 25.01.2023
Pre izbora u obe zemlje, slovenačka i srpska vlast međusobno su se pomagale u pronalaženju podataka kojima su htele da ukaljaju vodeće političare opozicije, piše slovanečaki portal Necenzurirano.si. U Sloveniji su u 24. aprila prošle godine… »
Vesti dana »
Snimljen užas na nebu iznad Vašingtona: Ovo je trenutak sudara aviona i vojnog helikoptera: Bljesnula je eksplozija, letelica sa 60 putnika je buknula u plamen i pala u reku (video)
Blic pre 43 minutajoš 32 povezane
'Na korak do pravde': Beogradski studenti kreću u marš do Novog Sada
Radio 021 pre 43 minutajoš 8 povezanih
Izrael gađao opremu Hezbolaha u južnom Libanu; El Šara imenovan za predsednika Sirije
RTS pre 8 minutajoš 4 povezane
Napad dronom na grad Sumi u Ukrajini; Moskva prodala stan Zelenskog na Jalti
RTS pre 8 minutajoš 2 povezane