Повезане вести

Ђилас о „пакту Вучића и Јанше“: Циљ је да ме дехуманизују

Ђилас о „пакту Вучића и Јанше“: Циљ је да ме дехуманизују

Данас 25.01.2023
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас огласио се поводом писања словеначког портала Нецензурирано.си и њихових навода да су премијер Словеније Јанез Јанша и председник Србије Александар Вучић заједно радили како би… »
Ђилас о „пакту Вучића и Јанше“: Не чуди ме, циљ је да ме дехуманизују

Ђилас о „пакту Вучића и Јанше“: Не чуди ме, циљ је да ме дехуманизују

Н1 Инфо 25.01.2023
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас огласио се поводом писања словеначког портала Нецензурирано.си и њихових навода да су премијер Словеније Јанез Јанша и председник Србије Александар Вучић заједно радили како би… »
Ђилас о прљавом пакту Вучића и Јанше: Циљ је да ме дехуманизују

Ђилас о прљавом пакту Вучића и Јанше: Циљ је да ме дехуманизују

Нова 25.01.2023
Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас огласио се поводом писања слованечаког портала Нецензурирано.си и њихових навода да су премијер Словеније Јанез Јанша и председник Србије Александар Вучић заједно радили како би… »
Словеначки портал: Пакт Вучића и Јанше за лов на Голоба и Ђиласа

Словеначки портал: Пакт Вучића и Јанше за лов на Голоба и Ђиласа

Данас 25.01.2023
Пре избора у обе земље, словеначка и српска власт међусобно су се помагале у проналажењу података којима су хтеле да укаљају водеће политичаре опозиције, пише слованечаки портал Нецензурирано.си а преноси Н1. У Словенији су у… »
Прљави пакт Вучића и Јанше: Заједно у лов на опозицију – чешљајте Ђиласове рачуне

Прљави пакт Вучића и Јанше: Заједно у лов на опозицију – чешљајте Ђиласове рачуне

Нова 25.01.2023
Пре избора у обе земље, словеначка и српска власт међусобно су се помагале у проналажењу података којима су хтеле да укаљају водеће политичаре опозиције, пише слованечаки портал Нецензурирано.си. У Словенији су у 24. априла… »
Словеначки портал: Пакт Вучића и Јанше за лов на Голоба и српску опозицију

Словеначки портал: Пакт Вучића и Јанше за лов на Голоба и српску опозицију

Н1 Инфо 25.01.2023
Пре избора у обе земље, словеначка и српска власт међусобно су се помагале у проналажењу података којима су хтеле да укаљају водеће политичаре опозиције, пише слованечаки портал Нецензурирано.си. У Словенији су у 24. априла… »

Вести дана »