Povezane vesti
Tuga! Preminuo mirko iz Beograda koji je godinama bio u komi: Odmori se Mirkone moj, počivaj u miru, nikada te nećemo…
Kurir 25.01.2023
Mirko Palčić (32) iz Novog Beograda preminuo je juče nakon što je šest godina proveo u komi zbog teške povrede glave. Mladić je doživeo stravičnu nesreću na Dan zaljubljenih 2017. godine i od tada se nalazio u komi. Tužnu vest je saopštila… »
Umro Mirko posle 6 godina u komi zbog pada na skijanju: Bolan status devojke s kojom je bio u ljubavi
Telegraf 25.01.2023
Kotrljao se 30 metara pri brzini od od 80 km/h. Mirko Palčić doživeo je teške povrede na skijanju za Dan zaljubljenih pre skoro šest godina. Tada je pao u komu, a juče izdahnuo, objavila je devojka koja mu je to vreme bila par, Ana Gliba. "Odmori… »
Tužne vesti iz Beograda: Preminuo Mirko Palčić, mladić koji je šest godina bio u komi
Nova 25.01.2023
Mirko Palčić (32) iz Novog Beograda preminuo je juče nakon što je šest godina proveo u komi zbog teške povrede glave. Mladić je doživeo stravičnu nesreću na Dan zaljubljenih 2017. godine i od tada se nalazio u komi. A post shared by Ana Giba… »
Posle šest godina kome, preminuo Mirko Palčić
N1 Info 25.01.2023
Mirko Palčić (32) iz Novog Beograda preminuo je juče nakon što je šest godina proveo u komi zbog teške povrede glave. Mladić je doživeo stravičnu nesreću na Dan zaljubljenih 2017. godine i od tada se nalazio u komi. Tužnu vest je saopštila… »
"Odmori se, Mirkone moj": Tuga, umro Mirko iz Beograda, šest godina bio u komi nakon pada na skijanju: "Nikada te nećemo…
Blic 25.01.2023
Mirko Palčić (32) iz Novog Beograda preminuo je juče nakon što je šest godina proveo u komi zbog teške povrede glave. Mladić je doživeo stravičnu nesreću na Dan zaljubljenih 2017. godine i od tada se nalazio u komi. - Odmori se Mirkone moj… »
Preminuo mladić koji je 6 godina bio u komi! Mirko pao na skijanju na Kopaoniku - kotrljao se čak 30 metara!
Mondo 25.01.2023
Mirko Palčić iz Beograda doživeo je stravičnu nesreću na skijanju i šest godina je bio u komi, nakon čega je preminuo. Mirko Palčić iz Beograda doživeo je stravičnu nesreću na skijanju i šest godina je bio u komi, nakon čega je preminuo. Pre… »
Preminuo Mirko posle 6 godina provedenih u komi: Bolan status devojke s kojom je bio na kobnom skijanju
Luftika 25.01.2023
Mirko Palčić doživeo je teške povrede na skijanju za Dan zaljubljenih pre skoro šest godina. Tada je pao u komu, a juče (24. januar) izdahnuo, objavila je devojka koja mu je to vreme bila partnerka, Ana Gliba. „Odmori se, Mirkone moj! Hvala svima… »
Vesti dana »
Premijer Vučević će prihvatiti ostavku ministra građevinarstva Gorana Vesića
Beta pre 21 minutajoš 35 povezanih
Nikola Jokić stigao do 133. tripl-dabla u karijeri, lopta izašla iz koša u poslednjoj sekundi za pobedu Denvera (VIDEO)
Danas pre 27 minutajoš 17 povezanih
Turkulov: Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Prebrojano prvih šest glasačkih listića u Nju Hempširu - tri za Haris, tri za Trampa
NIN pre 45 minutajoš 10 povezanih