Повезане вести
"Није ме продао, остали смо заједно" Романа Панић о партнеру са којим је била ухапшена због крађе
Вечерње новости 26.01.2023
ИНФОРМАЦИЈА да је певачица Романа Панић у Аустралији у затвору шокирала је јавност. Она је, подсетимо, 2020. године заједно са својим партнером Филипом Мркајићем ухапшена због крађе на банкоматима. Фото: В. Данилов Ипак, у… »
(Видео) "кочили су Ми се мишићи када сам признала кривицу": Романи су сузе текле у млазу у затвору: "Други месец сам већ…
Блиц 25.01.2023
Певачица Романа Панић отворено прича о искуству које је доживела у затвору у Аустралији, сусрету са тамошњим судом и признајенм кривице како не би морала да остане годину дана у тој земљи. Романа Панић је гошћа емисије "На… »
(Видео) "Филип је мој партнер, остали смо заједно": Романа о човеку са којим је ухапшена због крађе на банкоматима: "Слао ми…
Блиц 25.01.2023
Романа Панић ухапшена је у Аустралији заједно са својим партнером а у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује на Блиц телевизији средом у 22 х на МТС каналу 115 прича између осталог да је са Филипом још… »
Вести дана »

Вучић најавио закон "Свој на своме" - легализација 4,8 милиона објеката - за 70 одсто њих коштаће 100 евра; повећање пензија за 12,2 одсто
РТС пре 1 сатјош 46 повезаних

Делије одабрале играча утакмице: Ово се дуго није десило у домаћим оквирима!
Хот спорт пре 13 минутајош 33 повезане

Велика Британија се спрема да данас призна палестинску државу
Недељник пре 33 минутајош 18 повезаних