Povezane vesti
Eksplodirala mu bomba u ruci: Mladić iz Beograda hitno operisan nakon teške povrede, amputiran mu je prst (foto)
Blic 26.01.2023
Mladić A. Ž. (20) teže je povređen nakon što mu je šok-bomba, koju je, kako se saznaje, aktivirao, eksplodirala u ruci, u njegovom stanu na Miljakovcu. Mladiću su konstatovane teške telesne povrede, a on je vozilom Hitne pomoći u utorak uveče prevezen na… »
Operisan mladić (20) kojem je šok-bomba eksplodirala u ruci: Amputiran mu prst
Telegraf 26.01.2023
Dvadesetogodišnjaku su konstatovane teške telesne povrede. Mladić A. Ž. star 20 godina teže je povređen nakon što mu je šok-bomba, koju je, kako saznajemo, aktivirao, eksplodirala u ruci, u njegovom stanu na Miljakovcu. Dvadesetogodišnjaku su… »
Vesti dana »
NOVI PAZAR: Sumnja na ljudski faktor – požar počeo iz prostorije za otpad, gust dim prethodio vatrenoj stihiji
Sandžak haber pre 15 minutajoš 34 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Partizan završio dva pojačanja za narednu sezonu - reč je o domaćim igračima! Ostoja otkrio detalje: Već smo potpisali ugovore!
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Ostoja Mijailović otkrio zašto se nije javio na telefon Željku Obradoviću: "Navijači me vređaju, a trener..."
Telegraf pre 5 minutajoš 17 povezanih