Povezane vesti

Pokazala stomak do zuba, a evo ko je otac deteta! Sajsi MC trudna - u tajnosti rekla "da", a ovako izgleda njen muž!

Pokazala stomak do zuba, a evo ko je otac deteta! Sajsi MC trudna - u tajnosti rekla "da", a ovako izgleda njen muž!

Mondo 26.01.2023
Sajsi MC iznenadila je sve kada se na ovogodišnjem MAC-u pojavila u uskoj haljini ispod koje se jasno video trudnički stomak. Sajsi MC iznenadila je sve kada se na ovogodišnjem MAC-u pojavila u uskoj haljini ispod koje se jasno video trudnički stomak… »
„Trudna sam nastupala na EXIT-u i EuroPrajdu“: Sajsi MC krila stomačić i pravila najbolje žurke u gradu punih 7 meseci

„Trudna sam nastupala na EXIT-u i EuroPrajdu“: Sajsi MC krila stomačić i pravila najbolje žurke u gradu punih 7 meseci

Nova 26.01.2023
Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, pojavila se na Music Awards Ceremony i potvrdila glasine da se nalazi u drugom stanju. Reperka je osvojila nagradu za najbolju rep numeru godine, a onda se pojavila u dugačkoj crnoj haljini koja je naglasila njen… »
(Video) Sajsi MC na: MAC-u sa stomakom do zuba Pevačica zablistala u haljini pripijenoj uz telo i priznala u kom je mesecu

(Video) Sajsi MC na: MAC-u sa stomakom do zuba Pevačica zablistala u haljini pripijenoj uz telo i priznala u kom je mesecu

Blic 25.01.2023
Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC, u drugom je stanju, a sada se pojavila na MAC festivalu i sve oči su bile uprte u nju. Sajsi je zablistala u crnoj haljini koja je ocrtavala njen trudnički stomak. - Ovako se namestilo, pojavila sam se i sada to… »

Vesti dana »