Povezane vesti
Teniserku iznervirala provokacija o Đokovićima: „Kakve to veze ima s Novakom?“
Nova 26.01.2023
Beloruska teniserka Viktorija Azarenka odgovarala je i na pitanja koje su se ticala Novakovog oca u Melburnu. Azarenka je ispala u polufinalu Australijan opena od Elene Ribakina u dva seta 7:6 (4) i 6:3. Time je završila takmičenje na prvom grend slemu… »
Azarenka upitana o Đokovićevom ocu: Ne znam šta želite od mene
N1 Info 26.01.2023
Beloruska teniserka Viktorija Azarenka odigrala je fantastičan Australijan open, ali je zaustavljena u polufinalu od trenutno bolje igračice – predstavnice Kazahstana Jelene Ribakine. Popularna „Vika“ tako ostaje na dva AO (osvojeni 2012. i 2013), a na… »
Azarenka upitana o Novakovom ocu: Ne znam šta želite od mene
Sport klub 26.01.2023
Podeli : Beloruska teniserka Viktorija Azarenka odigrala je fantastičan Australijan open, ali je zaustavljena u polufinalu od trenutno bolje igračice – predstavnice Kazahstana Jelene Ribakine. Popularna „Vika“ tako ostaje na dva AO (osvojeni 2012. i… »
"Ne uvlačite Novaka u to, sebi postavite pitanje!" Novi skandal u Australiji zbog Putina i Rusije, a ona brani Đokovića!
Mondo 26.01.2023
Najbolji srpski sportista nikako nije mogao da utiče na dešavanja u Melburnu, a to je novinarima objasnila i njegova koleginica. Najbolji srpski sportista nikako nije mogao da utiče na dešavanja u Melburnu, a to je novinarima objasnila i njegova… »
Vesti dana »

Policija ispred Gradske kuće u Zaječaru, unutra maskirani ljudi: Kako izgleda konstitutivna sednica (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
Novi magazin pre 7 satijoš 9 povezanih

Završena rekonstrukcija Trga Nikole Pašića, puštanje saobraćaja zavisi od uklanjanja šatora
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: lokalni pljuskovi i grmljavina na istoku, najava toplotnog talasa od 9. avgusta
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 34 povezane

Zelenski rekao da je sa Trampom razgovarao o sankcijama Rusiji i vojnoj saradnji
Novi magazin pre 12 minutajoš 24 povezane