Повезане вести

Тенисерку изнервирала провокација о Ђоковићима: „Какве то везе има с Новаком?“

Тенисерку изнервирала провокација о Ђоковићима: „Какве то везе има с Новаком?“

Нова 26.01.2023
Белоруска тенисерка Викторија Азаренка одговарала је и на питања које су се тицала Новаковог оца у Мелбурну. Азаренка је испала у полуфиналу Аустралијан опена од Елене Рибакина у два сета 7:6 (4) и 6:3. Тиме је завршила… »
Азаренка упитана о Ђоковићевом оцу: Не знам шта желите од мене

Азаренка упитана о Ђоковићевом оцу: Не знам шта желите од мене

Н1 Инфо 26.01.2023
Белоруска тенисерка Викторија Азаренка одиграла је фантастичан Аустралијан опен, али је заустављена у полуфиналу од тренутно боље играчице – представнице Казахстана Јелене Рибакине. Популарна „Вика“ тако остаје на два АО… »
Азаренка упитана о Новаковом оцу: Не знам шта желите од мене

Азаренка упитана о Новаковом оцу: Не знам шта желите од мене

Спорт клуб 26.01.2023
Подели : Белоруска тенисерка Викторија Азаренка одиграла је фантастичан Аустралијан опен, али је заустављена у полуфиналу од тренутно боље играчице – представнице Казахстана Јелене Рибакине. Популарна „Вика“ тако остаје на два… »
"Не увлачите Новака у то, себи поставите питање!" Нови скандал у Аустралији због Путина и Русије, а она брани Ђоковића!

"Не увлачите Новака у то, себи поставите питање!" Нови скандал у Аустралији због Путина и Русије, а она брани Ђоковића!

Мондо 26.01.2023
Најбољи српски спортиста никако није могао да утиче на дешавања у Мелбурну, а то је новинарима објаснила и његова колегиница. Најбољи српски спортиста никако није могао да утиче на дешавања у Мелбурну, а то је новинарима… »

Вести дана »