Povezane vesti
Ruskinja Elis doživela neprijatno iskustvo u Srbiji: Ovako je prevarena čim je stigla! Evo šta sada misli o Srbima
Kurir 26.01.2023
"Srbi mnogo više vole Ruse, nego Rusi Srbe", tvrdi Elis. Ruskinja Elis Gulieva koja živi na jugu Rusije, tačnije u Anapi je bila oduševljena našom zemljom, te je odlučila i da je poseti, a onda je doživela i prvo neprijatno iskustvo. - Prvi put sam došla… »
"Srbi mnogo više vole Ruse, nego Rusi Srbe": Ruskinja u Srbiji ostala bez stana, pa za Telegraf priznala ovo
Telegraf 26.01.2023
Kad me neko pita kakvi su ljudi u Srbiji, sa ponosom mogu reći da ste najbolji. Srbija i Rusija braća, to je ono što kod nas uvek možemo da čujemo, jer smo mi narod koji jako voli Rusiju, a koliko oni vole, i da li nas vole, otkriva nam Elis Gulieva (20)… »
Vesti dana »

Vraćaju se tropske temperature, uskoro preko 35 stepeni: Nova najava RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 19 minutajoš 11 povezanih

Vučić danas predstavlja prvi nivo mera za prehrambene proizvode, kućnu higijenu i kredite
Politika pre 7 satijoš 7 povezanih

Okupljanja protiv blokada u više od 70 opština: Građani sa skupova poslali poruku da žele normalan život: Sa njima šetao i Vučić (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane

Ukrajina uvela sankcije firmama koje podržavaju Rusiju; Gančev: Približavamo se predgrađu Kupjanska
RTS pre 5 minutajoš 1 povezana