Povezane vesti
Dušanu Ćulibrku potvrđeno 20 godina zatvora za ratni zločin na području Bosanske Krupe
RTS 26.01.2023
Veće Apelacionog odeljenja Suda BiH potvrdilo je prvostepenu presudu kojom je Dušan Ćulibrk osuđen na dvadeset godina zatvora za ratni zločin protiv civilnog stanovništva bošnjačke i hrvatske nacionalnosti 1992. godine na području Bosanske Krupe. Žalbu… »
Smanjena kazna zatvora Mujanoviću, pravosnažno osuđen na 4 i po godine
RTV 26.01.2023
BEOGRAD - Odeljenje za ratne zločine Apelacionog suda u Beogradu smanjio je sa deset na četiri i po godine kaznu zatvora Huseinu Mujanoviću, nekadašnjem upravniku vojničkog pritvora Ilidža u Hrasnici, u Bosni i Hercegovini. Drugostepeni sud je delimičnim… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
Ko se danas ovde našao u Srbiji, nije se lepo proveo! Nepregledne kolone na granici: Naoružajte se strpljenjem
Telegraf pre 38 minutajoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Iranski parlament: Oko sedam miliona ljudi spremno da se dobrovoljno bori protiv SAD
Politika pre 4 minutajoš 61 povezana