Povezane vesti

Indi i editi sledi: Kazna?! Napravile haos na ulici, tukle se, čupale i galamile, evo koliko će morati da plate

Blic 27.01.2023
Pevačica Indira Aradinović Indi i njena mlađa sestra Edita Aradinović našle su se u centru skandala kada su se potukle nasred ulice. Naime, njihov sukob je eskalirao nasred ulice, te su se čupale za kosu, gurale i udarale, a Edita je ujednom… »

Edita posle tuče sa sestrom opet u centru skandala! Zapenila i brutalno izvređala nepoznatu ženu: Tetka, bolje bi ti…

Kurir 27.01.2023
Pevačica Edita Aradinović šokirala je javnost kada je u medijima dospeo snimak tuče sa rođenom sestrom Indirom Indi Aradinović. Javnost ne prestaje da bruji o tuči sestara a pevačica se našla na meti osuda zbog snimka a ubrzo su sledili i… »

"Tetka, duvaj: K*****" Edita Aradinović brutalno izvređala ženu na mrežama nakon skandalozne tuče sa sestrom

Blic 27.01.2023
Sestre i pevačice Edita i Indi Aradinović šokirale su sve kada se pojavio snimak njihove tuče nasred ulice. Njih dve su se čupale i šutirale i šutirale dok ih je nepoznati mladić razdvajao. Na kraju se u svađu umešala majka pevačica, koja je… »

Ovo je majka edite i Indi! Sestre se brutalno potukle, a ona uletela da ih razdvaja, evo kako izgleda! Mnogi komentarišu jedno

Kurir 27.01.2023
U javnost je isplivao skandalozan snimak kako se sestre Edita i Indira Aradinović ispred zgrade tuku, čupaju za kosu, valjaju po ulici dok ih majka i jedan muškarac nepoznat javnosti razdvajuju i pokušavaju da smire. O svojoj majci Edita je uvek… »

(Foto): Ovo je majka Edite i Indi: Razdvajala ih u brutalnoj tuči, a evo kako izgleda - kažu da su Aradinovićke nasledile…

Blic 27.01.2023
Pevačice i rođene sestre, Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se na pojavio snimak njihove tuče. Naime, Edita i Indi su se pobile ispred zgrade, čupale su se za kosu, valjaju po ulici dok su ih majka i jedan muškarac razdvajali… »

„Danas se bijemo, sutra se volimo“: Edita nakon šutiranja sestre priznala da imaju disfunkcionalni odnos FOTO

Nova 27.01.2023
Snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti, naročito na društvenim mrežama. Pevačice su isprva ćutale, a potom se svaka na svom nalogu na Instagramu oglasila, poručivši da se tuče, eto, ponekad… »

Svi pričaju o tuči sestara Aradinović na ulici, Edita se oglasila: "To se dešava u porodicama"

B92 27.01.2023
U domaćim medija osvanuo je snimak na kojima su navodno sestre Edita i Indi Aradinović kako se brutalno tuku nasred ulice. Na snimcima koji su kružili virtuelnim prostorom od juče vidi se da su se njih dve gurale, šutirale i čupale, dok ih je… »

Šokantno objašnjenje Edite nakon što je premlatila sestru: Pevačica objavila video i poručila ovo

Kurir 27.01.2023
Snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović podigao je veliku prašinu u javnosti, naročito na društvenim mrežama. Pevačice su isprva ćutale, a potom se svaka na svom nalogu na Instagramu oglasila, poručivši da se tuče, eto, ponekad… »

Edita snimila video o tuči: Kaže da je normalno što se sestre biju, a kad pogledate njenu poruku… ostaćete bez teksta

Blic 27.01.2023
U domaćim medija osvanuo je snimak sestara Edite i Indi Aradinović kako se brutalno tuku nasred ulice. Njih dve su se gurale, šutirale i čupale, dok ih je nepoznati mladić razdavao, da bi se na kraju njihova majka umešala u sukob, koja je na kraju… »

"Logično da će da dođe do tuče": Indi prekinula ćutanje o makljaži sa sestrom Editom nasred ulice: Progovorila o razlogu…

Blic 26.01.2023
U domaćim medijima pojavio se danas snimak brutalne tuče sestara Indi i Edite Aradinović. A prva se od njih na svom Instagram profilu oglasila Edita, nakon čega je ćutanje prekinula i Indi. Kako je navela Indi, ona smatra da je do tuče došlo jer su… »

Ovo je razlog tuče edite i Indi: Sestre se šutirale nasred ulice zbog ovoga, jedva ih razdvojili

Blic 26.01.2023
Pevačice i rođene sestre, Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se na pojavio snimak njihovog brutalnog okršaja. Naime, do fizičkog obračuna je navodno došlo zbog mobilnog telefona. Indi je ušla u fizički sukob sa sestrom i žestoko… »

"Možda se opet pobijemo, ali valjano": Edita se oglasila nakon brutalne tuče sa sestrom na ulici: "Vi najbolje znate kako…

Blic 26.01.2023
Pevačice i rođene sestre, Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se pojavio snimak njihove brutalne tuče. Njih dve su se čupale i šutirale nasred ulice dok ih je nepoznati mladić razdvajao. Na kraju se u svađu umešala majka pevačica… »

Oglasila se Edita nakon tuče sa Indi: Možda se do tad opet pobijemo, ali valjano...

Večernje novosti 26.01.2023
PEVAČICA Edita Aradinović oglasila se putem društvene mreže Instagram, nakon snimka tuče sa sestrom Indirom Indi Aradinović koji se pojavio u javnosti. Foto: Instagram Naime, Edita je na svom instagram profilu, napisala objava u kojoj je istakla da… »

Vesti dana »