Повезане вести

Срђан Ђоковић: Био сам напољу са Новаковим навијачима, полуфинале ћу гледати од куће

Срђан Ђоковић: Био сам напољу са Новаковим навијачима, полуфинале ћу гледати од куће

Политика 27.01.2023
МЕЛБУРН - Отац српског тенисера Новака Ђоковића Срђан Ђоковић саопштио је данас, поводом видео снимка на којем се види како позира са присталицама руског председника Владимира Путина у Мелбурн парку, да је био напољу са… »
Аустралијанци потврдили да Срђан Ђоковић не долази на меч: Одговорне смо уклонили из комплекса

Аустралијанци потврдили да Срђан Ђоковић не долази на меч: Одговорне смо уклонили из комплекса

Нова 27.01.2023
Ново саопштење тениског савеза. Тениски савез Аустралије огласио се саопштењем и потврдио да Срђан Ђоковић, отац Новака Ђоковића, након инцидента са навијачима и руским заставама, неће присуствовати полуфиналу између Ђоковића и… »

Еуроневс 27.01.2023
Отац српског тенисера Новака Ђоковића, Срђан Ђоковић саопштио је данас, поводом видео снимка на којем се види како позира са присталицама руског председника Владимира Путина у Мелбурн парку, да је био напољу са Ђоковићевим… »
Огласио се Срђан Ђоковић након медијске помпе због позирања са Путиновим присталицама

Огласио се Срђан Ђоковић након медијске помпе због позирања са Путиновим присталицама

Данас 27.01.2023
Срђан Ђоковић, отац Новака Ђоковића, издао је саопштење поводом догађаја од уторка увече у Мелбурн парку. Отац српског аса је на тренутак био у друштву човека са заставом Русије на којој је Владимир Путин и рекао „живели, људи“… »
ТС Аустралије: Разговарали смо, важно је да се не праве сметње

ТС Аустралије: Разговарали смо, важно је да се не праве сметње

Дневник 27.01.2023
МЕЛБУРН: Тениски савез Аустралије огласио се саопштењем и потврдио да Срђан Ђоковић, отац Новака Ђоковића, након инцидента са навијачима и руским заставама, неће присуствовати полуфиналу између Ђоковића и Томија Пола. "После… »
Огласио се Срђан Ђоковић након јучерашњих дешавања

Огласио се Срђан Ђоковић након јучерашњих дешавања

Н1 Инфо 27.01.2023
Срђан Ђоковић, отац Новака Ђоковића, издао је саопштење поводом догађаја од уторка увече у Мелбурн парку. Отац српског аса је на тренутак био у друштву човека са заставом Русије на којој је Владимир Путин и рекао „живели, људи“… »

Вести дана »