Повезане вести

"Син ми је лежао на поду, није могао да дође себи": Отац радника продавнице кога су колима прегазили пљачкаши на Новом…

"Син ми је лежао на поду, није могао да дође себи": Отац радника продавнице кога су колима прегазили пљачкаши на Новом…

Блиц 27.01.2023
- Звали су ме и рекли брзо дођи до радње. Знао сам да нешто није у реду, трчао сам како бих што пре дошао. Тада сам угледао сина који лежи на поду. Он има само 22 године. Шта да вам кажем, језиво, дете није могло да дође себи… »
"Улицом иде човек без срца и душе": На данашњи дан пре 4 године без икаквог повода убијен студент Милош (24), бол његовог…

"Улицом иде човек без срца и душе": На данашњи дан пре 4 године без икаквог повода убијен студент Милош (24), бол његовог…

Блиц 27.01.2023
- Ни након ових година не знам зашто ми је убио дете. Мој Милош је био младић за пример. Тај мрава не би згазио. Видео сам га како лежи у ковчегу. Прекрштених руку. Био је исто тако леп - прича отац, Милоша Милеуснића (24)… »
Четири године туге и бола због убиства студента: „Најтеже је кад се пробудим и знам да више никада нећу чути његов глас“…

Четири године туге и бола због убиства студента: „Најтеже је кад се пробудим и знам да више никада нећу чути његов глас“…

Нова 27.01.2023
Данас се навршава четири године од смрти чачанског студента и дивног младића Милоша Милеуснића којег је, насумично као жртву изабрао и убио Неђељко Ђуровић из Пожаревца. Трагедија се догодила око пет часова ујутру испред зграде… »
Смртна казна за убицу мог сина била би награда, нека живи у четири зида: Исповест Милошевог оца на годишњицу

Смртна казна за убицу мог сина била би награда, нека живи у четири зида: Исповест Милошевог оца на годишњицу

Телеграф 27.01.2023
- Видео сам га како лежи у ковчегу. Прекрштених руку. Био је исто тако леп... - каже Милеуснић и додаје "пољубите сина, затворите ковчег и то вам је то" Живот Милоша Милеуснића (24) студента из Чачка тачно пре четири године… »

Вести дана »