Povezane vesti

Ana Ćurčić: Poslednje obraćanje pred ulazak u rijaliti Zadruga 6!

Svet plus 27.01.2023
Ana Ćurčić, Zvezdanova nevenčana supruga poručila je za nju jednu bitnu stvar! Poslednje obraćanje pred ulazak u rijaliti "Zadruga 6"! Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, večeras će se useliti u Belu kuću. Svi čekaju njeno… »

Ana Slavnić pred sam ulazak otkrila kako se oseća! Neće im biti dobro kada bude ušetala na vrata Bele kuće! Sledi spektakl

Kurir 27.01.2023
Ana Slavnić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića je nova učesnica rijalitija "Zadruga". Ana je u razgovoru sa voditeljem Darkom Tanasijevićem pred sam ulazak u rijaliti otkrila kako se oseća. - Da li si spremna? - Skroz. Ničega se ne plašim… »

Poslednje oglašavanje pred ulazak u Zadrugu! Prijatelj Ane Slavnić poručio samo jedno! (foto)

Kurir 27.01.2023
Ana Slavnić, bivša supruga Zvezdana Slavnića, večeras ulazi u "Zadrugu". Ana će se večeras suočiti sa Zvezdanom koji ju je prevario sa 20 godina mlađom Anđelom Đuričić. Anin prijatelj se oglasio na njenom Instagram profilu pred Anin ulazak u… »

Ana Ćurčić pred ulazak u Zadrugu: Moja lična pobeda mi je u glavi!

Svet plus 27.01.2023
Ana Ćurčić pred ulazak u "Zadrugu 6" gde će se boriti za glavnu nagradu, priznaje "Moja lična pobeda mi je u glavi!" Ostaje nam da vidimo kakva će njena reakcija biti na najnoviju vest, da je u Belu kuću stigao verenički prsten za Anđelu. Do… »

Zvezdan verio Anđelu 10 sati pre ulaska bivše žene u Zadrugu! Stavio joj prsten na ruku, i to baš na njima poseban datum

Mondo 27.01.2023
Zvezdan Slavnić je verio Anđelu Đuričić u Zadruzi, posle čega je ona skakala od sreće, ali kako će se večeras oboje ponašati? Zvezdan Slavnić je verio Anđelu Đuričić u Zadruzi, posle čega je ona skakala od sreće, ali kako će se večeras… »

"Pobeda mi je u glavi": Ana spremna da se suoči sa Zvezdanom Slavnićem, otkrila šta će Prvo uraditi kad uđe u "Belu kuću"

Blic 27.01.2023
Bivša vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić, večeras će biti vanredno ubačena u Belu kuću, te postati regularni učesnik, koji će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra. Pred sam ulazak u Zadrugu se oglasila Ana i otkrila je šta… »

Ovo je glavni cilj zvezdanove bivše! Ana uskoro ulazi u Zadrugu, a sad otkrila šta će Prvo uraditi kad postane učesnik

Kurir 27.01.2023
Ana Ćurčić, bivša vanbračna supruga aktuelnog učesnika "Zadruge 6", Zvezdana Slavnića, večeras će biti vanredno ubačena u Belu kuću, o čemu je prvi pisao Kurir. Ana je pred sama ulazak otkrila šta će prvo uraditi kada postane učesnik. -… »

Neka mu udari šamar i kraj! Moka Slavnić surovo iskren o susretu Ane i Zvezdana, a Anđelinom ocu rekao da piški od sreće

Mondo 27.01.2023
Moka Slavnić prokomentarisao je Anin ulazak u Zadrugu koji svi čekaju i otkrio šta misli da će se desiti kada je Zvezdan ugleda. Moka Slavnić prokomentarisao je Anin ulazak u Zadrugu koji svi čekaju i otkrio šta misli da će se desiti kada je… »

Oglasio se Moka Slavnić pa poručio anđelinim roditeljima "njen otac treba da piški od sreće što je njegova ćerka sa…

Alo 27.01.2023
Obratio se njenim roditeljima i poručio samo jedno. Anđelu Đuričić podržava maksimalno Moka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, oglasio se i prokomentarisao aktuelna dešavanja u "Zadruzi" vezana za svog sina, ali i najavljeni, sutrašnji ulazak Ane… »

"Plašim se da Anđela ne pobegne, njen otac treba da bude srećan što je sa mojim sinom": Moka Slavnić o Aninom ulasku u…

Blic 27.01.2023
Moka Slavnić prokomentarisao je ulazak njegove bivše snajke Ane u "Zadurug", kao i odnos njegovog sina Zvezdana i Anđele Đuričić. - Nema veze, mogu samo da kažem u vezi njenog imena neću da diskutujem, kad uđe biće dostupno da nešto kažemo… »

Moka Slavnić se direktno obratio ocu anđele Đuričić: Treba da piškiš od sreće jer ti je ćerka sa mojim sinom!

Kurir 27.01.2023
Anđelu Đuričić podržava maksimalnoMoka Slavnić, otac Zvezdana Slavnića, oglasio se i prokomentarisao aktuelna dešavanja u "Zadruzi" vezana za svog sina, ali i najavljeni, sutrašnji ulazak Ane Ćurčić, bivše Zvezdanove supruge. Na pitanje šta… »

"Uništiću ga" - Ana u suzama najavila pakao nevernom bivšem suprugu! Otkrila na koje načine je Zvezdan manipulisao njom!

Mondo 27.01.2023
Bivša nevenčana supruga, Zvezdana Slavnića, rasplakala se u emisiji kada je govorila o njegovoj prevari, ali i najavila da je spremna da ga uništi. Bivša nevenčana supruga, Zvezdana Slavnića, rasplakala se u emisiji kada je govorila o njegovoj… »

"Ana, lupi mu šamar kad uđeš": Moka Slavnić promenio ploču, šokiran ovim ponašanjem sina Zvezdana

Blic 27.01.2023
Zadrugar Zvezdan Slavnić zapanjio je sve kada je pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa "Zadruga" pokazao potpuno obnaženo telo. Naime, Zvezdan je, nakon intimnog odnosa sa Anđelom Đuričić, podigao pokrivač, pri čemu je kamera… »

"Uništiću ga": Bivša Zvezdanova žena grcala u suzama u emsiji uživo: Tvrdi da je Slavnić manipulisao sa njom

Blic 26.01.2023
Bivša vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, koju je zadrugar prevario sa Anđelom, Đuričić progovorila je o bolnoj izdaji svog bivšeg muža i tom prilikom rekla da planira da ga uništi. - Ja sad tebe pitam iskreno, šta tvoja duša želi? - upitala… »

Vesti dana »