Povezane vesti
Majka Rastka iznela pred oca koji mu je tepao mišče moje malo, tako je selo i dobilo ime: Ovo je rodno mesto Svetog Save, dugo…
RINA 27.01.2023
Autor: RINA.rs Podeli: Majka Rastka iznela pred oca koji mu je tepao mišče moje malo, tako je selo i dobilo ime: Ovo je rodno mesto Svetog Save, dugo je zarastalo u korov a sada se tu gradi hram posvećen upravo velikom svetitelju (FOTO) Novi Pazar - Na… »
Ovo je rodno mesto svetog save! Majka Rastka iznela pred oca koji mu je tepao mišče moje malo, tako je selo i dobilo ime (foto)…
Kurir 27.01.2023
Na samo par kilometara od Novog Pazara u podnožju planine Golije u čuvenoj Deževskoj dolini smestilo se selo koje jedva da broji dve stotine stanovnika, a za koje se može reći da je jedno od najvažnijih za celokupno postojanje Srba i srpstva. Miščići su… »
Vesti dana »
Selektor Nemačke optužio sudiju za epsku bruku njegove zemlje, odbio da podnese ostavku i izazvao gnev
Telegraf pre 18 minutajoš 21 povezana
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 2 satajoš 10 povezanih
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Milanović kontra Plenkovića: Hrvatski vojnici neće na vojnu paradu u Parizu
Danas pre 9 satijoš 1 povezana
Prenos, Holandija - Maroko: Šta radi ovaj čovek, gori Meksiko!?
Večernje novosti pre 13 minutajoš 3 povezane