Povezane vesti
Novak o Srđanu Đokoviću: Nisam bio srećan što to vidim
Vesti online 27.01.2023
Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije posle plasmana u finale. – Zadovoljan sam što ću biti u još jednom finalu. Ovome sam se nadao i želeo sam to kada sam došao u Australiju, da osvojim još jedan trofej. Nikada nisam… »
Henman govorio o Đokoviću: Najvažniji je broj 22, to je njegova karijera
Večernje novosti 27.01.2023
NOVAK Đoković plasirao se u finale Australijan opena, a o njegovom izdanju protiv Tomija Pola govorio je legendarni Tim Henman. FOTO: Tanjug/AP Svestan je Britanac da je Novak spreman da 10. put pokori Melburn. - Novak se 10. put plasirao u finale… »
Novak Đoković ponovo pričao o deportaciji: Nemam predrasuda, volim da igram ovde
Danas 27.01.2023
Nešto detaljnije izlaganje imao je Novak Đoković posle desetog plasmana u finale Australijan opena, nokn pobede nad Tomijem Polom (3:0). Ponovo je pričao o deportaciji, motivima da i dalje bude tako dominantan na teniskom terenu. Podsetio je javnost… »
Haos na Novakovom meču koji niste videli, izbačena još trojica navijača FOTO
Nova 27.01.2023
Haos kakav ne bude na nekim fudbalskim utakmicama Novak Đoković deklasirao je Tomija Pola u polufinalu Australijan opena sa 7:5, 6:1, 6:2 i za 10. titulu u Melburnu igraće u nedelju (9.30) protiv Stefanosa Cicipasa. Duel sa Amerikancem obeležilo je i… »
Finale će za Novaka da bude posebno, ima dva velika motiva za titulu
Nova 27.01.2023
Novak u nedelju za istoriju. Novak Đoković u nedelju od 9.30 časova igra veliko finale Australijan opena protiv Stefanosa Cicipasa, nakon što je u petak savladao Tomija Pola u polufinalu (7:5, 6:1, 6:2). Finale grend slema samo po sebi predstavlja… »
Srpska žurka u Melburnu posle Novakove pobede
N1 Info 27.01.2023
Novak Đoković se ubedljivom pobedom protiv Tomija Pola plasirao u finale Australijan Opena, a njegovi navijači su slavlje nastavili i ispred "Rod Lejver " arene. Nole je ponovo imao sjajnu podršku srpske dijaspore u Melburnu, na tribinama su… »
Novače, zašto si to uradio? Legende iznenađene Đokovićevim potezom: "Sam sebi je razbio fokus"
Mondo 27.01.2023
Tim Henman i Mats Vilander pričali su o Novakovoj svađ sa sudijom u polufinalu Australijan opena. Tim Henman i Mats Vilander pričali su o Novakovoj svađ sa sudijom u polufinalu Australijan opena. Novak Đoković prošao je u finale Australijan opena… »
Vesti dana »
Novaković: Ostavka Vesića parada licemerja, Novi Sad se neće smiriti dok Vučević ne da ostavku
Radio 021 pre 1 satjoš 35 povezanih
Nikola Jokić praktično sam pobeđuje: Denver se mučio sa timom srpskog trenera, ali Džoker napravio veliki preokret! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 17 povezanih
Troje povređenih u nesreći u Novom Sadu i dalje u teškom i nestabilnom stanju
Politika pre 52 minutajoš 13 povezanih
Prebrojano prvih šest glasačkih listića u Nju Hempširu, tri za Haris, tri za Trampa
Insajder pre 52 minutajoš 10 povezanih