Повезане вести

Новак о Срђану Ђоковићу: Нисам био срећан што то видим

Новак о Срђану Ђоковићу: Нисам био срећан што то видим

Вести онлине 27.01.2023
Српски тенисер Новак Ђоковић говорио је на конференцији за медије после пласмана у финале. – Задовољан сам што ћу бити у још једном финалу. Овоме сам се надао и желео сам то када сам дошао у Аустралију, да освојим још један… »
Хенман говорио о Ђоковићу: Најважнији је број 22, то је његова каријера

Хенман говорио о Ђоковићу: Најважнији је број 22, то је његова каријера

Вечерње новости 27.01.2023
НОВАК Ђоковић пласирао се у финале Аустралијан опена, а о његовом издању против Томија Пола говорио је легендарни Тим Хенман. ФОТО: Тањуг/АП Свестан је Британац да је Новак спреман да 10. пут покори Мелбурн. - Новак се 10. пут… »
Новак Ђоковић поново причао о депортацији: Немам предрасуда, волим да играм овде

Новак Ђоковић поново причао о депортацији: Немам предрасуда, волим да играм овде

Данас 27.01.2023
Нешто детаљније излагање имао је Новак Ђоковић после десетог пласмана у финале Аустралијан опена, нокн победе над Томијем Полом (3:0). Поново је причао о депортацији, мотивима да и даље буде тако доминантан на тениском терену… »
Финале ће за Новака да буде посебно, има два велика мотива за титулу

Финале ће за Новака да буде посебно, има два велика мотива за титулу

Нова 27.01.2023
Новак у недељу за историју. Новак Ђоковић у недељу од 9.30 часова игра велико финале Аустралијан опена против Стефаноса Циципаса, након што је у петак савладао Томија Пола у полуфиналу (7:5, 6:1, 6:2). Финале гренд слема само… »
Хаос на Новаковом мечу који нисте видели, избачена још тројица навијача ФОТО

Хаос на Новаковом мечу који нисте видели, избачена још тројица навијача ФОТО

Нова 27.01.2023
Хаос какав не буде на неким фудбалским утакмицама Новак Ђоковић декласирао је Томија Пола у полуфиналу Аустралијан опена са 7:5, 6:1, 6:2 и за 10. титулу у Мелбурну играће у недељу (9.30) против Стефаноса Циципаса. Дуел са… »
Новаче, зашто си то урадио? Легенде изненађене Ђоковићевим потезом: "Сам себи је разбио фокус"

Новаче, зашто си то урадио? Легенде изненађене Ђоковићевим потезом: "Сам себи је разбио фокус"

Мондо 27.01.2023
Тим Хенман и Матс Виландер причали су о Новаковој свађ са судијом у полуфиналу Аустралијан опена. Тим Хенман и Матс Виландер причали су о Новаковој свађ са судијом у полуфиналу Аустралијан опена. Новак Ђоковић прошао је у финале… »
Српска журка у Мелбурну после Новакове победе

Српска журка у Мелбурну после Новакове победе

Н1 Инфо 27.01.2023
Новак Ђоковић се убедљивом победом против Томија Пола пласирао у финале Аустралијан Опена, а његови навијачи су славље наставили и испред "Род Лејвер " арене. Ноле је поново имао сјајну подршку српске дијаспоре у Мелбурну, на… »

Вести дана »