Povezane vesti

"Nisam osećao noge, imam jake bolove": Radnik prodavnice kojeg su pregazili lopovi na Novom Beogradu: "Prvo su udarili baku, a…

"Nisam osećao noge, imam jake bolove": Radnik prodavnice kojeg su pregazili lopovi na Novom Beogradu: "Prvo su udarili baku, a…

Blic 27.01.2023
- Nisam osećao noge, to je bio veliki šok za mene. Naleteo je na mene autom, skroz sam se izgubio. U prvom trenutku nisam bio svestan šta se dešava, napravio sam par koraka i pao. I dalje imam jake bolove u nogama, jedva hodam - drhtavim glasom priča… »
Lopov dao gas, oborio baku, A Ramu nosio na haubi! Jeziv snimak gaženja ljudi ispred prodavnice na Novom Beogradu…

Lopov dao gas, oborio baku, A Ramu nosio na haubi! Jeziv snimak gaženja ljudi ispred prodavnice na Novom Beogradu…

Kurir 27.01.2023
Sigurnosne-kamere snimile su trenutak kada uhapšeni razbojnik A. R. (25) na Novom Beogradu nakon pljačke lokalne prodavnice kolima udara radnika Ramu B. kome su nakon udarca obe noge u gipsu. Kurir je došao u posed video-snimka na kome se jasno vidi… »
(Video) Snimljen trenutak kada su lopovi pregazili ljude: Radnica prodavnice čiji je kolega povređen otkriva: "Na kamerama se…

(Video) Snimljen trenutak kada su lopovi pregazili ljude: Radnica prodavnice čiji je kolega povređen otkriva: "Na kamerama se…

Blic 27.01.2023
Pljačkaši koji su juče udarili četvoro ljudi ispred prodavnice na Novom Beogradu prethodno su pokušali da pred punom radnjom opljačkaju prodavnicu. Naime, na snimku se vide tri mladića obučena u crno, dok jedan od njih ima beli kačket. Tačno… »
"Dodao je gas i krenuo da gazi ljude" Prodavačica otkrila detalje drame u NBG: Lopovi opustošili pola radnje kolega u gipsu…

"Dodao je gas i krenuo da gazi ljude" Prodavačica otkrila detalje drame u NBG: Lopovi opustošili pola radnje kolega u gipsu…

Kurir 27.01.2023
Radnik prodavnice koja je juče oko 11 sati opljačkana na Novom Beogradu teško je povređen i obe noge su mu u gipsu. Podsetimo, pljačka prodavnice dogodila se juče u Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada su četri mladića ušla i lokal i ukrala… »
"Telo mi je utrnulo, noge nisam osećao" Ispovest radnika kog su lopovi pregazili u NBG: Odmah su bili sumnjivi! Evo šta se…

"Telo mi je utrnulo, noge nisam osećao" Ispovest radnika kog su lopovi pregazili u NBG: Odmah su bili sumnjivi! Evo šta se…

Kurir 27.01.2023
Povređeni radnik Rama B. kaže za Kurir da je i dalje pod stresom nakon što su mi razbojnici prvo pokrali pola radnje, a onda kolima nasrnuli na njega i teško ga povredili na Novom Beogradu. - Bio sam juče na poslu, radio na kasi kada je grupica… »

Vesti dana »