Povezane vesti

Đoković misteriozno o Marijani: Ne mogu da odajem detalje

B92 27.01.2023
Novak Đoković je govorio o Dr Marijani koja je bila deo njegovog tima u Melburnu. Srpski teniser Novak Đoković govorio je na konferenciji za medije nakon plasmana u finale. Nije izegnuto pitanje o Dr Marijani koja je bila u Melburnu na polufinalnom… »

Đoković: Dr Marijana prevalila pola sveta, mnogo mi pomogla

N1 Info 27.01.2023
Novak Đoković kaže da je veoma zahvalan doktorki Marijani Kovačević, koja je pre nekoliko dana doputovala u Melburn da mu pomogne sa saniranjem povrede zadnje lože. Ona se proslavila po tome što je brzo sanirala povrede brojnim vrhunskim… »

Novak o dr Marijani: Prevalila pola sveta i mnogo mi pomogla

Sport klub 27.01.2023
Podeli : Novak Đoković kaže da je veoma zahvalan doktorki Marijani Kovačević, koja je pre nekoliko dana doputovala u Melburn da mu pomogne sa saniranjem povrede zadnje lože. Ona se proslavila po tome što je brzo sanirala povrede brojnim vrhunskim… »

Marijana Kovačević u Novakovom boksu

Sport klub 27.01.2023
Podeli : Marijana Kovačević, koja se proslavila po tome što je ekspresno sanirala povrede vrhunskih sportista u prošlosti, nalazi se u Melburnu, gde sarađuje sa Novakom Đokovićem. Ona prisustvuje polufinalnom duelu na turniru u muškom singlu, u… »

I čuvena doktorka pomaže Novaku Đokoviću u Melburnu

Danas 27.01.2023
Novak Đoković na sve moguće načine pokušava da bude spreman tokom Australijan opena, a pristigla je i pomoć u vidu doktore Marijane Kovačević, koja se proslavila po tome što je brzo sanirala povrede brojnim vrhunskim sportistima. U Beograd su… »

Vesti dana »