Povezane vesti
"Sin mi je ležao na podu, nije mogao da dođe sebi": Otac radnika prodavnice koga su kolima pregazili pljačkaši na Novom…
Blic 27.01.2023
- Zvali su me i rekli brzo dođi do radnje. Znao sam da nešto nije u redu, trčao sam kako bih što pre došao. Tada sam ugledao sina koji leži na podu. On ima samo 22 godine. Šta da vam kažem, jezivo, dete nije moglo da dođe sebi, pod traumom je - priča za… »
(Video) Snimljen trenutak kada su lopovi pregazili ljude: Radnica prodavnice čiji je kolega povređen otkriva: "Na kamerama se…
Blic 27.01.2023
Pljačkaši koji su juče udarili četvoro ljudi ispred prodavnice na Novom Beogradu prethodno su pokušali da pred punom radnjom opljačkaju prodavnicu. Naime, na snimku se vide tri mladića obučena u crno, dok jedan od njih ima beli kačket. Tačno ispred kase… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 51 minutajoš 62 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 26 povezanih
Izrael i Iran obustavljaju međusobne napade; Šarif: blizu smo konačnog cilja u pregovorima
RTS pre 35 minutajoš 29 povezanih
Zemljotres magnitude 7,8 pogodio južne Filipine, više od 30 mrtvih, 100 povređenih, desetine nestalih (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 48 povezanih