Povezane vesti
Kurti za RSE: Upozoreni smo na mogućnost smanjenja međunarodne podrške
Slobodna Evropa 27.01.2023
Premijer Kosova Aljbin (Albin) Kurti rekao je da je dobio upozorenja o mogućnosti smanjenja podrške Zapada, ukoliko Kosovo ne bude konstruktivno u odnosu na pregovore sa Srbijom. On je, međutim, izrazio uverenje da se Kosovo pokazuje kao konstruktivna… »
Kurti: Upozoren sam o smanjenju podrške Zapada ako Kosovo ne bude konstruktivno
N1 Info 27.01.2023
Premijer Kosova Aljbin Kurti izjavio je da je dobio upozorenja o mogućnosti smanjenja podrške Zapada, ukoliko Kosovo ne bude konstruktivno u dijalogu sa Srbijom, ali je ocenio i da je Kosovo konstruktivna strana u tom procesu. Kurti je za Radio Slobodna… »
Kurti: Nisam pozvan na sastanak u ambasadi SAD o ZSO, protiv sam njenog formiranja
Radio sto plus 27.01.2023
On je u intervjuu za Radio slobodna Evropa kazao da svi oni koji su pozvani treba da idu na taj sastanak. “Smatram da je ovaj sastanak posledica insistiranja zvaničnika američkog Stejt departmenta, koji je i specijalni emisar za Balkan, i koji je… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 53 minutajoš 32 povezane

Brojanje po Vučiću: Znaju da šetaju levo-desno, pa deluje da ih je više
Vreme pre 3 satajoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 24 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 59 minutajoš 42 povezane