Povezane vesti
Ostao sam bez žene i deteta, a onda i oca: Vuk Mob plakao sat vremena - "Samo da mi ćerka ne bude lakog morala"
Mondo 27.01.2023
Reper Vuk Mob otvoreno je pričao o detaljima iz privatnog života, o odnosu sa ćerkom, kao i o depresiji nakon smrti oca. Reper Vuk Mob otvoreno je pričao o detaljima iz privatnog života, o odnosu sa ćerkom, kao i o depresiji nakon smrti oca. Reper Vuk… »
"Ostao sam bez oca, bez deteta i žene": Vuk Mob sa knedlom u grlu o teškom periodu, bio u depresiji - Ona me je spasila
Blic 27.01.2023
Reper Vuk Mob otvoreno je pričao o detaljima iz privatnog života, o odnosu sa ćerkom, kao i o depresiji nakon smrti oca. - Sastavilo me je sve i svašta. Ostao sam bez oca, bez žene, bez deteta, ne znam koji čovek bi nakon toga mogao da nastavi… »
Vesti dana »
Kremlj objavio da i Putin dolazi u Kinu! Tramp stigao na državni banket! Bela kuća ne pominje Tajvan nakon Sijevog upozorenja da bi on izazvao sukob s Amerikom
Kurir pre 5 minutajoš 73 povezane
Nastavljena rasprava o izbornim zakonima: Poslanička pitanja o uvođenju vojnog roka, o rektoru Đokiću
N1 Info pre 5 minutajoš 20 povezanih
Ministarstvo: Preduzete sve mere povodom utvrđenog prisustva hepatitisa A u zamrznutom voću
Biznis.rs pre 1 satjoš 16 povezanih